Описание
  Average: 4.5 (4 votes)

  Луксът не е само стил, но и екстравагантност. Предлагаме на вниманието ви луксозна заоблена кухня, произведена от мебелна фабрика Еврика. Моделът е изключително подходящ за помещения с нестандартна архитектура, както и за жилища, в които се залага на отвореното пространство. Преимущество са овалните форми, елегантния дизайн и разбира се нестандартна визия.

  Моделът заоблена кухня Реф 6013—се предлага в комбинация от масивна дървесина с вратички, тапицирани с естествена кожа. Използван е и финиш бяло със злато. Моделът е завършен с гранитен плот, който е изключително елегантен и функционален. Този артикул се произвежда само по поръчка.

  Моделът е изключително иновативен и нестандартен и се съчетава перфектно с модерни интериори, както и сред поп арт интериор. Моделът може да бъде изработен и в друга цветова гама, която да се съчетае и с интериор в кънтри стил или лофт.

  В менюто „Цветове“ на сайта можете да изберете подходящия за вас цвят за дървените елементи, а от менюто „Кожи“ и тапицерията, с която да бъдат декорирани вратичките.

  Предимства на извитата кухня?

  Няма остри ръбове — Ако имате деца у дома, можете да сте спокойни, че няма да се наранят

  Пести пространство — Понякога неправилните ъгли са истинска благословия, тъй като не ви се налага да „изяждате“ част от полезната площ, за да монтирате кухненските плотове.

  Лесна за поддържане — Споменахме ли, че вратичките са тапицирани с кожа, а дървените части с финиш в бяло и златно? Вие можете да изберете идеалните за вас цветове и десени, но едно нещо няма да се промени—лесното поддържане. Край на мръсните петна по дървото или лесно забележимите следи от прах. Кожата се поддържа по-лесно, устойчива е на влажност и освен това стои красиво.

  Оригиналност — В последно време жилищата се строят с отворени вътрешни пространства, което позволява на домакинята от кухнята да наблюдава какво се случва в хола или трапезарията. В същото време обаче и гостите имат пълен достъп до помещението. Ако искате да сте оригинални, моделът заоблена кухня на фабрика „Еврика“ е идеален за вас. Изглежда красиво, мебелите не заемат много място, а освен това може да хармонира перфектно с останалата част от дома. Освен това е и функционален.

  Запитване