Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Висок стол за бар е един от най-новите модели на фабрика „Еврика”

  Характеризира се с класически дизайн и удобна седалка с облегалка. Практичен и удобен, той е подходящ за всеки тип заведения и нощни клубове.

  Мебелна фабрика Еврика предлага голямо разнообразие от модели столове за заведения. Повечето модели се предлагат във вариант с подлакътник за удобство на посетителите.

   

  Високият стол за бар има много качества, но най-голямото му предимство е, че винаги е актуален. Столът може да бъде изработен от дъб, бук или череша. Има голяма износоустойчивост, класически дизайн и високо качество. За разлика от столовете изработени от хром, пластмаса или стъкло бар столът е изработен от масивна дървесина. И може да бъде поръчан с размери по желание на клиента.

  Друго ценно преимущество е фактът, че той може да издържи на силно натоварване и продължителна употреба. Може лесно да подмените дамаската без никакъв проблем.

   

  Какви са предимствата на стола?

   

  Преди всичко столът се отличава със съвременен дизайн и качество, и на достъпна цена. Издържа на много голямо натоварване и е устойчив на атмосферни влияния и се уврежда по—трудно. Важен е и факта, че столът е с четири крака, което гарантира по-голяма устойчивост и стабилност на клиентите.

  От друга страна седалката е удобна и комфортна с тапицерия, която е изключително износоустойчива.

   

  Клиентът има богат избор от цветове и материи, които може да изберете от секция дамаски. Те са с изключително високо качество. Нашите клиенти могат да избират и между разнообразни тапицерии от естествена или изкуствена кожа. Мостри може да видите в секция кожи на сайта.

  Висок стол за бар се предлага със стандартни размери 510/940/550. Но пожелание на клиентите може да бъде изработен с размери по поръчка.

   

  Висок стол за бар—реф.1119 е с класически елегантен дизайн с устойчива основа и качествено се различава от съвременните модели от пластмаса и хром.

  Този практичен и стилен модел е много подходящ за различни типове заведения. А при поръчка на големи количества, предлагаме и отстъпки.

  Всички модели са с гаранция за качество и се изработват по най-добрите съвременни технологии. Може да го комбинирате с други модели на фабрика Еврика—дивани, кресла, маси и други.

  Размери
  Запитване