Описание
  Average: 4.7 (5 votes)

  Модел , който ще ви очарова. Ценителите на античния стил ще оценят едно от най-атрактивните предложения на фабрика Еврика - висок стол с дизайн, който перфектно се съчетава със стила „Ампир“.

  Извитият гръб, изящно оформените крачета и тапицерията в черно и бяло гарантират, че този модел ще се впише идеално в атмосферата на всеки дом или заведение, в което цари аристократичен шик. В същото време, променяйки цвета и дамаската му, ние можем да преобразим модела, така че да подхожда на обекти с по-модерна визия.

  Висок стол за хора с високи изисквания

  Ако не искате да правите компромис с качеството, оценявате финия дизайн и елегантните линии в мебелите, този модел е точно за вас. Високият стол за бар на фабрика „Еврика“ се изработва по стандарт с размери 1100/400/460. Семплите декорации по облегалката го правят абсолютно уникален и му придават изключителен чар.

  Моделът има редица преимущества – стабилен е, удобен, с облегалка, която да осигурява надеждна опора за гърба и в същото време притежава елегантен дизайн, който позволява да го съчетаете и с най-аристократичния от всички стилове – Ампир. Този висок стол е подходящ не само за изискани барове, но също така и за нестандартни домове с изискан интериор.

  Предлагаме на вниманието ви класически вариант на висок стол в черно и бяло, но според предпочитанията на клиента, можем да го изработим в различни цветове. Тонът за дървените части можете да подберете от менюто „Цветове“, а сред истинска палитра от десени, ще имате шанс да откриете най-подходящата за вас, в менюто „Дамаски“.

  Що се отнася до клиентите ни, които предпочитат кожената тапицерия, помислили сме и за тях. В категорията „Кожи“ ще откриете голямо разнообразие от кожени дамаски изработени от естествена кожа, внос от Италия, или изкуствения й еко еквивалент. Цветовете варират от бяло и нежно розово, до тъмно черно и пясъчно кафяво. Ако се затруднявате да направите избора си, разполагаме с висококвалифицирани консултанти, които да ви помогнат.

  Стабилност и красота в едно

  Класическия висок стол за бар е не само красив и елегантен, но и стабилен. За разлика от модерните си алтернативи от метал, той е издръжлив на атмосферни влияния и не се замърсява толкова лесно. Сравнително просто се поддържа, което го прави и много предпочитат сред собствениците на заведения. А и за количества предлагаме солидни отстъпки.

  Размери
  Запитване