Описание
  Average: 4.9 (9 votes)

  Голяма кръгла маса за трапезария

  Голяма кръгла маса с марка „Еврика” се отличава с красиво дизайнерско решение, луксозна изработка и гарантирано качество. Тя е една от емблемите на мебелната фабрика, станала известна с класическите си модели.

  Кръглият плот е рамкиран с много фина резба. Такава ще видите и по основата под него. Разположени са върху стабилни крака, решени с интересен релеф и положени върху масивни основи. Вижда се, че дизайнерите са акцентирали с нежни линии и е търсен ретро ефект, който никога няма да излезе от мода.

   

  Масата впечатлява както с дизайн, така й с размери - 2000/750/2000. В предприятието обаче сме наясно със специфичните нужди на клиентите си. Това е максимално допустимата големина на плота. Ако не разполагате с подходящо помещение, можем да го изработим и по зададен размер.

  Моделът се произвежда от висококачествена дървесина–дъб, липа, череша или орех. Цветът е въпрос на ваш избор. Предприятието предлага впечатляващ колорит, който може да разгледате в меню „цветове” на горната част на сайта ни.

   

  Няма грешно решение, важно е да се съобразите със собствения си вкус и общата концепция на вътрешния дизайн. Хубаво е да имате предвид, че тъмната гама прави моделът по-достолепен и царствен. Светлите нюанси подчертават деликатността на линиите. С бяло голямата кръгла маса би озарила цялата стая и би станал естествен акцент на интериора.

  Ако искате да подчертаете намека мебел с история, предлагаме на клиентите си и състарен финиш. Той ще подчертае красотата на масата и аристократичния й профил.

   

  С голяма кръгла маса може да обзаведете не само дома си, но и всяко заведение с отбрана клиентела.

  Освен в бяло, този изключително елегантен бутиков модел може да се произведе във всякакъв цвят, както и от естествена дървесина по ваш вкус. Тя подхожда перфектно както за изисканата трапезария или всекидневна във вашия дом, така и за някой хотел, или ресторант.

  Можете да впечатлите гостите си още от фоайето на ресторанта, или кафенето, декорирайки подобно бижу с цветя и разполагайки го на видно място. А за клиентите ви ще бъде истинско удоволствие да се насладят на приятен обяд възползвайки се от предимствата и комфорта, които този модел предлага. Качества, които не бива да пропускате, при избора на маса.

  Размери
  Запитване