Описание
  Average: 4.5 (3 votes)

  Квадратна трапезна маса в бяло

  Квадратна маса в бяло е образец на класическа мебел с марка „Еврика”. Продуктът впечатлява с аристократичен дизайн, ретро нюанс, но и изключителна функционалност.

  Моделът по каталог е с размери 1000/750/1000. Той, както всички продукти на предприятието ни, се изработва по поръчка и може да предложите собствени размери, които да отговарят на нуждите ви.

  Квадратният плот на масата е щрихиран с фина резба по ръбовете. Основата под него също е украсена със симетрични линии и форми. Плотът лежи върху стабилни четири крака, решени в ретро стил — с артистични извивки, резба и стабилна „кръстачка”.

   

  Масата би била изящно допълнение към интериора на всеки дом. Ако цените непреходната красота на класическата мебел, няма да останете безразлични при вида на този продукт. Стои чудесно както в хола, така и в собствената ви стая и дори — в коридорите на просторните извънградски къщи.

  Хората, които държат на красотата навсякъде около себе си, могат да обзаведат с нея заведения, хотели, салони за красота и дори приемната пред кабинета на изпълнителния директор.

   

  Изработваме я от висококачествено масивно дърво на дъб, череша или липа. Цветът й не е задължително да е бял. В менюто на сайта ни може да видите, че разполагаме с богат колорит, който да отговори на вкуса ви. Може да я финишираме в търсения цвят. Бялото на тази квадратна маса я прави деликатна и женствена мебел, но тъмните нюанси биха подчертали аристократичността й. Напоследък са актуални и нестандартните решения като комбинацията от цветове.

  Може да експериментирате и ще получите една наистина уникална мебел, с която може да се гордеете като съавтор.

   

  Моделът квадратна маса е подходящ не само за домашния интериор. Качествата на тази мебел я правят желан акцент дори в модни магазини или салони. Без значение дали притежавате бутиков магазин за облекло, козметика, или изящни произведения на изкуството, можете да използвате моделът квадратна маса на фабрика „Еврика”, за да освежите интериора в помещението, или да създадете кът в помещението, който да ви позволява една по-свободна обстановка с клиентите. В хотели и ресторанти, моделът също може да намери прекрасно приложение. А за поръчка на количество, предлагаме и отстъпки от цените.

  Размери
  Запитване