Описание
  Average: 3.8 (5 votes)

  Мебелна фабрика „Еврика“ ви предлага един от хитовите си модели – кръгла бяла трапезна маса. Тя се комбинира отлично със стол от същата серия и определено е актуален вариант, който се търси много през последните години. Може да се произведе по размер на клиента — с по-голям плот.

  Моделът е особено предпочитан заради елегантния дизайн, уникалните форми и стабилността. Този дизайнерски продукт е произведен от масивна дървесина, която ще ви очарова на момента. Моделът е изцяло от масив, като дървесината, от която е изработен е изключително висококачествена – бук, череша, дъб или липа според вкуса ви и предпочитанията.

  Що се отнася до цвета, моделът кръгла бяла трапезна маса се съчетава идеално с мебелите в един модерен дом. Освен това придава елегантност и уникален стил на интериора. Неслучайно мебелите с бял цвят са предпочитани на пазара, а и са любими при обновяване на апартамента. Те създават усещане за свежест, внасят светлина в дома и пасват на останалия интериор. Красивата кръгла бяла трапезна маса подхожда идеално на фона на модерно обзавеждане, но стои отлично и в комбинация с по-авангардно такова.

  Кръгла трапезарна маса в бяло от масив

  Лесно се съчетава с останалата мебел в стаята, който дори изпъква в нейно присъствие. Този модел кръгла бяла маса можете да комбинирате прекрасно с комплект дървени столове (Реф 1020) Изложената кръгла бяла трапезна маса е подходяща предимно за употреба вкъщи, но може да я използвате и за вашия ресторант, заведение или пък бар.

  Устойчивостта и издръжливостта й я правят особено предпочитана от ценители на качеството, което няма нищо общо с масово популярните ПДЧ и МДФ мебели. Вие може да я разположите в дневната или в кухнята, според типа на жилището, което обитавате. Показаната кръгла бяла трапезна маса (Реф. 2121) подхожда идеално на домове с постмодерен дизайн, но може да се използва и като част от винтидж интериор. Размерите, с които се изработва по каталог са 750/900/900, но всяка поръчка може да бъде изпълнена според личните желания на клиентите.

   Показаната кръгла бяла трапезна маса може да се изработи в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но може да бъде и изцяло от масивна дървесина. Предлагаме и отстъпки за количества.

  Размери
  Запитване