Описание
  Average: 4 (4 votes)

  Мебелна фабрика „Еврика“ ви предлага един забележителен продукт — трапезна маса венге, която е един от най-добрите избори. Тя се комбинира отлично със стол от същата серия, а заради класическия си стил е сред моделите, които се ценят високо. Моделът е особено предпочитан заради изчистените форми, стабилността и класическия си дизайн. В комбинация с перфектното качество, което притежава, това е един от най-добрите ни модели.

  Този дизайнерски продукт е произведен от масивна дървесина, която ще ви очарова на момента. Ще се насладите на естествените материали, от които е изработен — бук, череша, дъб или липа според вкуса ви и предпочитанията.

   

  Трапезна маса венге от масивно дърво

  Показаната трапезна маса венге може да се изработи в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но може да бъде и изцяло от масивна дървесина, в зависимост от предпочитанията на клиента. Моделът може да се произведе по по-поръчка и с разтегателен механизъм. Трапезна маса венге се изработва с размери по стандарт 750/900/900, или според предпочитанията на клиента. Тези от вас, които изберат да поръчат количество, получават и солидна отстъпка.

  Една от причините да изберете трапезна маса венге е, че тя е сред най-популярните и винаги актуални модели в модерния или класически интериор. Те не са претенциозни и се вписват във всякакъв интериор — било модерен или с ретро излъчване. Изложената трапезна маса венге се харесва изключително много и зад граница, клиентите ни във Франция вече са се уверили в нейните предимства.

   

  Красивата трапезна маса венге подхожда идеално на традиционно обзавеждане, но стои отлично и на фона на по-авангардно такова. Тъмният цвят контрастира по неповторим начин с по-ярки тонове, което прави тази трапезна маса венге едно прекрасно допълнение към вашия дом. Моделът може да се комбинира с комплект столове от серията стол венге — реф 1025, или стол класик — реф 1007. Съчетава се много добре и със стол с подлакътник — реф 1054

  Моделът трапезна маса венге се изработва предимно за домашна употреба и е особено подходящ за малки жилища. С компактните си размери, той не заема много място и може да използвате масата за оформянето на трапезен кът в кухнята или всекидневната.

  Със същия успех обаче може да я включите в интериора на ресторанти и кафенета, тъй като не заема много място и е изключително практична. 

  Размери
  Запитване