Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Мебелна фабрика „Еврика“ ви предлага идеалната съвременна трапезна маса — бяла на цвят. Моделът е изключително популярен и актуален сред нашите клиенти, заради своя дизайн, визия и високо качество.

  Този дизайнерски продукт е произведен от масивна дървесина, гарантираща неговата здравина и устойчивост Изработва се от бук, череша, дъб или липа с изключително високо качество и здравина. Технологията на производство позволява моделът да бъде изработен с фина дърворезба, каквато няма да видите по мебелите от МДФ или ПДЧ. Освен това продуктът се характеризира с фин и елегантен дизайн, които превръщат тази мебел в идеален избор за всеки интериор.

   

  Бяла трапезна маса с интарзия

  Моделът бяла трапезна маса се произвежда в комбинация от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но може да се изработи и изцяло от масивна дървесина, по желание на клиента. Традиционно се изработва в бял цвят, но ако желаете може да се изработи в различен тон. От менюто "Цветове" на сайта, можете да изберете предпочитания от вас.

  По желание на клиентите ни, моделът трапезна маса бяла (Реф 2115) може да бъде произведен с разтегателен механизъм и по ваши размери. А ако поръчате количество, предлагаме и отстъпки. Избирайки този модел за вашия дом, вие получавате не просто маса за хранете, а истинско бижу.

   

  Освен това белите мебели са едни от най-актуалните през последните години, а нашата маса е продукт, предпочитан от клиенти в чужбина. Резбите я правят уникална като творение, което определено ще направи по-вдъхновяващ и изискан дома ви. Изключително красивата трапезна маса бяла се вписва перфектно в класически интериори, но стои отлично и на фона на по-авангардно обзавеждане. Ако сте привърженици на модерния стил, също няма да сгрешите, ако инвестирате средства в нея. Тази бяла трапезна маса създава усещане за елегантност и висок стил у дома. Освен това моделът е подходящ и за ресторанти от висок клас, където би подхождала чудесно в частни салони или трапезарии.

  Устойчивостта и издръжливостта на масивната дървесина, от която е изработена, правят модела трапезна маса бяла високо ценен от потребителите. Размерите, с които се произвежда по стандарт са 750/1000/1000, но може да се изработи и с размери на клиенти.

  Фабрика „Еврика“ се стреми мебелите, които изработва да бъдат съобразени с европейските екологични изисквания, да са комфортни и не на последно място — да бъдат здрави и лесно да се поддържат. Тази трапезна маса бяла(Реф. 2115) се слави с изброените предимства и несъмнено е една чудесна инвестиция.

  Размери
  Запитване