Описание
  Average: 3.9 (6 votes)

  Мебелна фабрика „Еврика“ ви предлага перфектната бяла трапезна маса—произведена от масивна дървесина, която ще ви очарова на момента.

  Моделът бяла трапезна маса се произвежда в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но може да се изработи и изцяло от масивна дървесина, по желание на клиента.

  Цвета на модела може да посочите от менюто на сайта ни „Цветове“. Разнообразието, което предлагаме, ще удовлетвори всеки вкус, но преди всичко ще се насладите на високото качество на естествените материали—бук, череша, дъб или липа.

  Моделът може да бъде изработен, както с мерки по стандарт, така и по размери на клиента. В нашия каталог мерките са 750/2000/1000, като моделът се предлага и с разтегателен механизъм.

  Трапезна маса в бяло от масив

  Тази изключително красива бяла трапезна маса е предпочитана от потребителите в чужбина, особено във Франция. Моделът се съчетава идеално с мебели в класически, но и в модерен стил. Ако сте привърженици на съвременния стил обзавеждане, моделът е перфектен за всяка съвременна трапезария и можете да се възползвате от неговите предимства.

  Тази бяла трапезна маса създава невероятно усещане за елегантност и артистична атмосфера у дома. Освен това в съчетание с комплект столове в бяло от модел трапезен стол — реф 1055 или стол трапезен—реф 1060, ще разполагате с идеално място, където да настаните гостите си.

   

  Устойчивостта и издръжливостта на тази маса я правят особено любима на ценителите на високото качество, което няма нищо общо с широко предлаганите на пазара ПДЧ и МДФ мебели. Моделът е подходящ също така и за ресторанти, хотелски комплекси и кафенета, като би намерил своето място в техните частни салони. При по-голяма поръчка, предлагаме отстъпки.

  Показаната бяла трапезна маса е идеална за просторни трапезарии и за големи семейни събирания. Моделът се предлага с разтегателен механизъм, ако не разполагате с много място, което я прави практично решение и за кухнята.

  Фабрика „Еврика“ се стреми мебелите, които изработва да бъдат съобразени с европейските екологични изисквания, да са комфортни и не на последно място—да бъдат здрави и лесно да се поддържат. Тази бяла трапезна маса (Реф. 2109) притежава всички тези предимства и е един от хитовите ни модели. 

  Размери
  Запитване