Описание
  Average: 4.1 (8 votes)

  Мебелна фабрика „Еврика“ ви предлага трапезна маса разтегателна, която със сигурност ще се  се превърне в една от най-използваните мебели от дома ви. Това е модел, който няма нужда от представяне — още от пръв поглед ще се влюбите в него. А след първия път, когато използвате такава трапезна маса, разтегателна при това, ще оцените нейните предимства и възможности.

  Тази трапезна маса разтегателна създава перфектната елегантна атмосфера у дома, а и

  е практична поради това, че събира повече хора на едно място. Тя е изключително устойчива на времето, няма да се износи бързо, както е характерно за ПДЧ и МДФ мебелите. Естествените материали, от които се изработва, са гаранция за нейното качество, а и за издръжливостта й при употреба.

   

  Разтегателна трапезна маса от масив

  Моделът се изработва от бук, череша, дъб или липа. Цвета на масата може да изберете от менюто на фирмения сайт "Цветове" по-горе. Продуктът се изработва изцяло от масивна дървесина, но може да се произведе и в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, според личните предпочитания на клиента. По размери, масата също може да бъде изработена по поръчка, а по стандарт се изработва със следните мерки — 750/1600/850. Може да се произведе и без разтегателен механизъм. Ако желаете, да декорирате дома си с мебели от един и същи стил, трапезна маса разтегателна може да бъде изработена и във вид на холна маса, по поръчка на клиента.

  Показаният дизайнерски продукт е изключително предпочитан от чуждестранните потребители, произвежда се за износ за Франция, а в предимствата му ще се уверите с очите си. Тъй като е подходящ не само за дневни, но и кухни, а в същото време позволява да бъде използван в домове, както с модерно, така и с по-ретро обзавеждане.

   

   

  Друго предимство на модела е, че може да се използва както у дома, така и в почивни комплекси, или ваканционни селища. Освен това е проектирана и изработена по такъв начин, че ще ви служи много дълго време.

  Фабрика „Еврика“ се стреми мебелите, които изработва да бъдат съобразени с екологичните изисквания, да са неповторимо комфортни и не на последно място — да притежават здравина. Тази трапезна маса разтегателна (Реф. 2099) е също толкова забележителна, както и останалите ни продукти.

  Размери
  Запитване