Описание
  Average: 4.8 (4 votes)

  Предлагаме на вниманието ви модел, който е подходящ за всеки дом. Мебелна фабрика „Еврика“ разполага в каталога си с трапезна разтегателна маса, която е изключително елегантна и стилна.

  Показаният дизайнерски продукт е изключително предпочитан от чуждестранните потребители, а в предимствата му може и сами да се уверите. Тази трапезна разтегателна маса създава уютна атмосфера, а и може да събере достатъчно на брой членове на семейството и гости. Тя е лесна за поддръжка и е устойчива на времето, което е гарантирано от естествените материали. Няма да се сблъскате с типичното износване, характерно за масово предлаганите ПДЧ и МДФ мебели.

  Моделът е високо качествен и се вписва, както в класически, така и в модерен интериор. Мястото й е в трапезарията или в кухнята, в зависимост от интериора в дома ви. Нашата трапезна разтегателна маса с лекота се превръща в любим кът за релакс на фамилията и внася елегантен акцент в дома.

   

  Луксозна трапезна маса разтегателна

  Предназначена е основно за употреба вкъщи, но можете да я включите в обзавеждането на вила, хижа, или ваканционен комплекс под наем. Показаната трапезна разтегателна маса е подходяща, както за големи трапезарии или дневни, така и за по-малки. Благодарение на компактния си дизайн лесно можете да я включите в интериора на дома си.

   Издръжливостта и изгодната цена са несравними качества пред много други модели на пазара. Размерите, с които тази мебел се изработва по стандарт са 750/1000/1000, но всяка поръчка може да бъде изпълнена според личните предпочитания на клиентите. Този тип маса може да се произведе и с разтегателен механизъм, при желание на клиентите, като по този начин разтегната достига размери от 2 метра.

   

  Във фабрика „Еврика“ се грижим мебелите, които произвеждаме да са екосъобразни, комфортни и здрави. Тази трапезна разтегателна маса (Реф. 2098) не прави изключение и е една чудесна инвестиция за всеки собственик на съвременен апартамент.

  Моделът може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, а цвета на масата може да изберете от менюто на фирмения сайт "Цветове". Моделът се изработва изцяло от масивна дървесина, но може да се произведе и в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. В зависимост от желанията на клиента можем да произведем този модел, както с нестандартен плот, така и абсолютно едноцветен. За клиенти поръчали количество, предлагаме, също така и отстъпки.

  Размери
  Запитване