Описание
  Average: 4.3 (4 votes)

  Това е един от най-популярните ни модели, особено подходящ за малки жилища или домове с отворено жилищно пространство—тип студио. Мебелна фабрика „Еврика“ ви предлага сгъваема трапезна маса, която може да се произведе от бук, череша, дъб или липа.

  Моделът се предлага в разнообразни цветови гами, а цветът на масата може да изберете от менюто на фирмения сайт "Цветове".

  Тази сгъваема трапезна маса може да се произведе от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, по желание на клиента. Предлагаме, също така и отстъпки за количества. Ако предпочитате, може да бъде изработена и без разтегателен механизъм и по размери на клиента. По стандарт моделът, който изработваме е с мерки — 750/1600/850.

  Трапезарна маса - сгъваема

  Показаният дизайнерски продукт е изключително предпочитан от чуждестранните ни клиенти, а предимствата му са многобройни. На първо място не заема място. В сгънат вид, масата може спокойно да се използва за хранене в кухнята или като допълнение във всекидневната. Разгъната събира достатъчно на брой членове на семейството и гости.

  Друго преимущество на сгъваемата трапезна маса е, че е лесна за поддръжка и е устойчива на времето. Няма да се сблъскате с типичното износване, характерно за масово предлаганите ПДЧ и МДФ мебели. Освен това притежава универсален дизайн. Моделът е високо качествен и се вписва, както в класически, така и в модерен интериор.

   

  Практичността на модела, го прави подходящ не само за домашна употреба, но и в обществени заведения—хотели, ресторанти, столови. С нея лесно можете да съберете повече хора, които са се оказали неканени на гости или при по-големи събирания. Сред останалите й предимства е и фактът, че може да се използва, както в големи, просторни стаи, така и в по-малки помещения.

  Друга важна характеристика на този модел е неговата устойчивост. Всички наши мебели са третирани със защитно лаково покритие, което ги прави устойчиви на наранявания. Дори и при леко надраскване на повърхността и замърсяване, тя лесно може да бъде поправена, без много усилия. И за разлика от съвременните мебели от ПДЧ и МДФ, ако случайно покритието й се повреди, няма защо да се притеснявате, че вече е неизползваема, или че ще се наложи да я сменяте незабавно с друга.

  Размери
  Запитване