Описание
Средно: 3.5 (6 гласа)

Мебелна фабрика „Еврика“ предлага на вниманието ви трапезна маса масив, която ще се превърне в изключително желана мебел във вашия дом. Предимствата? Стабилност, солидност, здравина и издръжливост на времето.

Този модел може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, като цветът също е по ваш избор. Цветът на масата може да изберете от менюто на фирмения сайт "Цветове" като предлагаме, освен едноцветни предложения, така и покритие със състарен финиш.

 

Трапезна маса от масивно дърво

Моделът се изработва изцяло от масивна дървесина, но може да се произведе и в комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Това е в зависимост от желанията на клиента. Предлагаме, също така и отстъпки за количества. Показаният модел трапезна маса масив се изнася предимно в Швейцария и е изключително предпочитан от клиентите ни от Скандинавия. Предимствата на тази трапезна маса масив са множество—тя създава уютна атмосфера, подходяща е за посрещането на голям брой членове на семейството и гости, лесна е за поддръжка и е устойчива на времето.

 

Няма да се сблъскате с типичното износване, характерно за масово предлаганите ПДЧ и МДФ мебели. Моделът е с много високо качество и може да се съчетае с почти всеки модерен тип интериор-от традиционния скандинавски стил, през гръндж, съвременен, дори готик стил и разбира се еко стил и шале. Трапезна маса масив е изработена от висококачествена масивна дървесина, по екосъобразна технология и с материали, които са безопасни за здравето или околната среда.

Предназначена е основно за употреба вкъщи, но би могла да се впише и в атмосферата на луксозен хотел или заведение. Можете да използвате модела също така и в хотелски апартаменти, или ваканционни комплекси като вили и хижи. Показаната трапезна маса масив може да намери място в големи, просторни стаи, но може да бъде включена в интериора и на по-малки помещения. Издръжливостта и изгодната цена са несравними предимства пред много други модели на пазара. Във фабрика „Еврика“ се грижим мебелите, които произвеждаме да са екосъобразни, комфортни и здрави. Тази трапезна маса масив (Реф. 2082) не прави изключение и е една чудесна инвестиция за всеки собственик на съвременен апартамент. 

Размери
Запитване