Описание
  Average: 4.1 (6 votes)

  Мебелна фабрика „Еврика“ ви предлага трапезарна маса, която е масивна, солидна като присъствие и създава атмосфера на изключителна класа. Ако сте ценител на високото качество, определено ще се спрете на този модел, който заема достойно място във всеки дом.

  Масата може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, като дървесината е гаранция за устойчивост на времето, лесно почистване и мекота на извивките. Цвета на тази трапезарна маса може да изберете от менюто на фирмения сайт "Цветове".

  Моделът се произвежда в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но може да се произведе и изцяло от масивна дървесина. Това става по ваш избор и след предварителна договорка. Свържете се с нашия екип и ние ще удовлетворим вашите очаквания, като предлагаме също така и отстъпки за количества.

   

  Трапезарна маса от масивно дърво

  Изложеният дизайнерски продукт се изработва за износ за Швейцария. Изключително красива, вписва се перфектно в модерни интериори, ето защо е много предпочитана от нашите чуждестранни клиенти.

  Моделът е подходящ, както за обзавеждането на самостоятелна трапезария, така и за обособяване на отделни кътове–в кухнята или всекидневната. Тя подхожда чудесно на съвременния скандинавски интериор, или стил шале.

  Предимствата на този модел трапезарна маса, са, че тя е подходяща за големи семейни събирания, а също така и за работни срещи в офиса.Спокойно можете да водите да използвате модела при фирмени събирания или тържества, или просто да се почерпите с колегите си в офиса.

   

  Предназначен е основно за употреба вкъщи, но би могъл да се впише и в интериора на хотел или заведение. С изчистените си линии и семпъл дизайн, тя ще намери място във всеки ресторант.

  Моделът се комбинира успешно със столове от серията стол България–реф 1049 или модерен стол – реф.1066. Във фабрика „Еврика“ се грижим мебелите, които произвеждаме да са екосъобразни, комфортни и здрави и се стараем да бъдат изработени съобразно международните стандарти за качество. Тази трапезарна маса (Реф. 2068) не прави изключение и ако се спрете на модела, определено ще бъде една чудесна инвестиция.

  Размери
  Запитване