Описание
  Average: 4.4 (10 votes)

  Мебелна фабрика „Еврика“ ви предлага трапезна маса кръгла разтегателна, която е част от комплект „Орхидея“. Това е най-популярната серия на фирмата и е сред най-харесваните.

  Моделът се произвежда в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но може да се произведе и изцяло от масивна дървесина—бук, череша, дъб или липа. Това става по желание на клиента и след предварителна договорка.

  Моделът също така може да се изработи също така с разтегателен механизъм (при минимален Ф=100 см.) и по ваш размер в зависимост от помещението, с което разполагате. По стандарт, мерките на модела са Ф=900/750. При повече количества, правим отстъпки. Цвета на тази трапезна маса кръгла разтегателна може да изберете от менюто на сайта "Цветове“. Разнообразието ще ви привлече и вие ще може да подберете най-удачния, според останалото ви обзавеждане.

   

  Разтегателна кръгла трапезна маса от масив

  Към дизайнерския продукт, който виждате изложен на снимките, неслучайно има огромен интерес и от страна на чуждестранни клиенти. Предназначен е за употреба у дома, но би могъл да се впише и в интериора на луксозен хотел или заведение. Особено предпочитан е от собствениците на заведения, а в комплект със столовете от серията „Орхидея“ ( реф. 1057) той създава перфектния ансамбъл за вашето заведение.

  Собственици, които оценяват високото качество и изящния дизайн, несъмнено ще одобрят показаната трапезна маса кръгла разтегателна. Тези, които залагат на класическия стил, веднага ще бъдат очаровани от атмосферата на елегантност и класа, които тя създава около себе си.

   

  Предимствата на този модел трапезна маса кръгла разтегателна, са нейната устойчивост, изящество и елегантност. Не се подвеждайте по крехката визия. Масата е изработена от масивна дървесина и е изключително устойчива. Поддържа се лесно—достатъчно е да я почистите със сух парцал от праха и да не я излагате на пряка слънчева светлина. Устойчива е на удари, а повреденото й покритие се възстановява лесно и без особени затруднения.

  Издръжливостта, лесното почистване и устойчивостта на времето са несравними предимства на този модел на фабрика „Еврика“ пред масово предлаганите ПДЧ и МДФ мебели на пазара.

  Освен това трапезна маса кръгла разтегателна (Реф. 2066) се изработва по най-моделна технология и е покрита с лакове и бои, които не вредят на околната среда. Нашата фирма се грижи да поддържа екосъобразно производство и този модел не прави изключение.

  Размери
  Запитване