Описание
  Average: 4.5 (10 votes)

  Елегантна кухненска маса за изискани интериори

   

  Когато планирате домът ви да бъде образец на елегантност и с изискан интериор, не бива да се допускат компромиси с обзавеждането никъде. Кухнята може да е място само за семейството и най-близките, но трябва да продължава линията на вътрешния дизайн.

  Благодарение на мебелна фабрика „Еврика” може да се радвате на лукс и изящно обзавеждане дори в помещението, свързано с най-много домакинска работа. Най-продаваният ни комплект мебели—„Орхидея”, включва в себе си и красива кухненска маса.

  Моделът е изключително здрав и стабилен, но впечатлява най-вече с луксозна изработка, деликатни линии и нежни извивки по крачетата и основата. По него няма да намерите сложна орнаментика или дори класическа резба, но цялата композиция внушава усещане за висок стил и изящество.

   

  Изработва се само от най-висококачествена дървесина на бук, череша, дъб или липа. В зависимост от това, какво точно искате да подчертаете в модела, може да изберете идеалния нюанс за масата от менюто "Цветове" на фирмения сайт. Колкото по-тъмна е, толкова повече се подсилва благородството и тежестта на продукта. Светлата гама акцентира върху изяществото на линиите и го превръща в типична „дамска” мебел.

  Естествено, в комплект с тази елегантна маса, вървят и комплект столове, подходящи за мебел от серията „Орхидея“. Можете да видите нашите предложения в секцията „Столове“ на сайта, където ще намерите истинско море от разнообразни предложения, които да отговорят на вашия вкус.

   

  Моделът се изработва в комбинация от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или — изцяло от масив. По-важното е, че може да изберете да се произведе със състарен финиш и да превърнете вашата кухненска маса в истинско ретро бижу с „история”, но с всички преимущества на новата мебел.

  Тази кухненска маса е толкова красива, че е грехота да я запазите само за семейството. Поставете я в хола и ще получите заслужени комплименти като домакини с уникален вкус. Моделът е с размери по каталог 1600/ 750/900, но за ваше улеснение може да се произведе с разтегателен механизъм и по размер, който да отговаря на нуждите ви.

  Клиентите ни, които вече са оценили достойнствата на кухненска маса и са я използвали за обзавеждането на места като ресторанти и хотели, знаят, че предлагаме отстъпки за количества.

  Размери
  Запитване