Описание
  Average: 4.3 (12 votes)

  Кухненска маса разтегателна за дом с класически интериор

   

  Представя ви модел кухненска разтегателна, която просто ще ви очарова. Моделът не само е удобен и подходящ за малки жилища, но също така има редица други предимства, сред които, факта, че пести място, както и възможността да го използвате не само в кухнята, но и във всекидневната си, за оформяне на кът за трапезария.

  Мебелна фабрика „Еврика” има за мисия не просто производството на луксозна мебел, но и създаването на красота във всеки аспект на бита ни. Продуктите ни колкото и да са различни по стил, дизайн и приложение са обединени от висококачествена изработка и впечатляваща визия.

   

  Кухненска маса разтегателна е типичен представител на това. Обикновено при избора такъв продукт се набляга на практичната страна, защото клиентите се притесняват за бюджета си. Това, че ще бъде използвана от семейството и най-близките приятели не означава, че трябва да търпите компромиси в качеството и дизайна. Напротив — изберете най-доброто за най-важните хора! Няма да сте единствени—този модел е един от най-популярните в каталога ни!

  Кухненска маса разтегателна е много елегантна мебел с идеален плот — елипса, две красиво обработени основи с овална резба и стабилни накрайници, тип „кръстачка”.

  Моделът се изработва по поръчка от висококачествената дървесина на бук, череша, дъб или липа. Размерите му по каталог са 1600/750/900, но можем да го направим и по тези на клиента. Има вариант дори да се произведе без разтегателен механизъм.

   

  Цветът на масата може се открие в богатия колорит, показан в менюто "Цветове".

  Ако държите да акцентирате върху ретро елементите на тази кухненска маса разтегателна, по-добре изберете тъмен нюанс. Той ще подчертае достолепието на модела и дори ще внесе известна тържественост. Светлата гама също не е за пренебрегване—тогава масата просто ще озари с топлота стаята и ще се превърне в притегателен център на интериора.

  На ценителите на безкомпромисното качество предлагаме да я изработим изцяло от масив, но тези, които имат строго регламентиран бюджет за обзавеждане предлагаме икономичния вариант — комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

  Моделът е толкова представителен, че с гордост може да обзаведете своя ресторант или хотел. На клиенти, които се нуждаят от количества, правим и отстъпки. Хиляди от този вид кухненска маса разтегателна са поръчани не само у нас, но и в чужбина.

  Размери
  Запитване