Описание
  Average: 4.3 (3 votes)

  Трапезна маса кръгла за модерен интериор

   

  Мебелна фабрика „Еврика” е с авторитет сред производителите на класически мебели от масив, но може и да се похвали с чудесни образци–идеални за всеки модерен интериор.

  Трапезна маса кръгла е модел с единствен по рода си дизайн, който впечатлява с атрактивен вид, без да търпи компромиси в качеството и надеждността. Собственикът на този продукт ще се гордее да постави в центъра на хола си мебел, очевидно вдъхновена от новото хилядолетие.

   

  Продуктът има идеален кръгъл плот, чиито крачета приличат по-скоро на естествени продължения. Комбинацията приключва с още един дървен диск, който поставя стабилната основа на модела. Железният обков гарантира здравина, но и подсилва естетичния ефект на изделието. Без да има каквато и да е друга украса, трапезна маса кръгла се оказва не просто мебел, а почти модерна скулптура от дърво и метал. Поставите ли я в хола си–вече имате не само нестандартна маса, но и истинско произведение на дизайнерското изкуство.

  Със сигурност няма да я срещнете във всеки дом. Този уникат се цени от поддръжниците на минимализма и дори „хай-тек” интериорите, но които все още са свързани с природата и естествения начин на живот.

  Трапезна маса кръгла се изработва по поръчка от бук, череша, дъб или липа. Изглежда добре не само в стаите на всяко модерно жилище, но и в приемните или кабинетите на офис-сгради. Хотелите, чийто интериор следва актуалните тенденции във вътрешния дизайн, могат да използват продукта както в салоните си, така и в апартаментите на гостите. На клиенти, които се нуждаят от количества предлагаме прилични отстъпки.

   

  Ако сте останали очаровани от това единствено по рода си „аеродинамично” бижу, ви предлагаме свободата да изберете размери различни от тези по каталог (900/750/900). Освен това от менюто "Цветове" може да изберете нюансът, в който да я изработим. Предлагаме и варианти със състарен финиш.

  Продуктът е луксозно, но не недостъпно изделия–произвежда се не само от масивна дървесина, но и от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Освен това не е нужно да се тревожите как ще откриете идеалните столове за нея. Погледнете стол — Реф. 1031 от каталога ни–той допълва съвършено трапезна маса кръгла.

  Размери
  Запитване