Описание
  Average: 4.1 (11 votes)

  Кръгла трапезна маса — красиво допълнение, което пести място

   

  Собствениците на апартаменти тип „ново строителство” получават наред с радостите от непокътнатия от времето дом, неудобството да се справят с малки стаи. Да обзаведеш хол или кухня практично, красиво и дори—изискано може да ви се струва непосилна задача само ако нямате за партньори мебелна фабрика „Еврика”.

  В каталога ни разполагаме с впечатляващо разнообразие, но това, което ще ви свърши идеална работа на момента е кръгла трапезна маса. Моделът се изработва от масив, но го предлагаме и в комбинация от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

   

  Масата наистина пести от пространството (в каталога е с размери 900/750/900), но не и от ефектния дизайн. „Лаконична красота” се словосъчетание, което специалистите по интериорен дизайн използват за образци като този.

  Кръгла трапезна маса има гладък, безукорен плот, четири крачета с разчупена форма и кръгла основа, която ги обединява. Без натруфени детайли, сложна орнаментика или излишни акценти—продуктът е рядко съчетание от елегантност и практичност. Можете да я комбинирате със стол венге—(реф 1025) или стол за хранене—реф. 1036.

  Моделът е изключително лек (съответно—лесно подвижен) и мултифункционален. Произвежда се от бук, череша, дъб или липа. Стои на място във всяка миниатюрна кухня, но и лесно се превръща в изискано допълнение и в хола. Там може да служи като маса за кафе—на долната част може да поставите списания, дистанционно и т.н. В краен случай можете дори да поставите телевизора върху нея.

   

  Разбира се тази кръгла трапезна маса не е мебел само за малки апартаменти. Късметлиите с просторни жилища със сигурност имат разкошни тераси. Една кокетна масичка прави пиенето на кафе сутрин особено приятно занимание. Друг вариант за нейното използване е да я разположите и в малък салон, за романтични вечери. Тя би била идеално допълнение и като помощна маса в голяма трапезария, на която да слагате продуктите за сервиране или декорацията от интериора.

  Моделът изглежда добре и в обществени заведения като кафета, барове и хотели. На тези клиенти предлагаме отстъпки за количества. На тях и на останалите предлагаме възможността да поръчат кръгла трапезна маса в цвят, който да подберат от едноименното меню в сайта ни, както и размерът, който да отговаря на нуждите им.

  Размери
  Запитване