Описание
  Average: 4.2 (30 votes)

  Голяма трапезна маса за конферентна зала

   

  Ако сте от щастливците с разкошна къща в покрайнините на града или стоите на чело на просперираща компания, със сигурност ще оцените голяма трапезна маза с марка „Еврика”.

  Нашата мебелна компания се е погрижила да задоволи нуждата на хората с големи семейства, много приятели или работни партньори с модел, който е пригоден за дванадесет стола. Това е най-голямата маса от каталог ни, но не дължината й е най-впечатляващото качество.

  Продуктът е с овален плот, който е поставен върху здрава основа от четири дървени колони, завършващи със стабилна конструкция—тип „кръстачка”. Достолепието на модела се подчертава с деликатната резба по краищата и богатството от овали по крачетата.

   

  За удобство на клиентите предлагаме модела да се произведе с разтегателен механизъм и свободата да избира от разнообразие от размери: 3200/1200/750,3000/1200/750,2800/1200/750,2400+600/1100/750. Този модел се предлага и в комбинация със столове за хранене – реф 1036, но може да бъде комбиниран и с друг модел. Вижте предложенията ни в секция „Столове“ на сайта.

  За да подчертаете атрактивната визия на тази голяма трапезна маса, може да изберете цвят, който да отговаря на интериора в залата, за която е пригодена.

  Светлите нюанси ще озарят стаята с допълнителна светлина и ще я направят примамлива за скъпите ви гости. Тъмните–ще внесат достолепие и усещане за висока класа. При всички случаи получавате луксозна изработка, която ще ви открои като домакин с изискан вкус. Необходимо е просто да разгледате многообразието от колорит в меню „Цветове” на фирмения ни сайт.

   

  Тази царствена мебел може да се изработи от бук, череша или дъб. Да я притежаваш е въпрос на вкус, но не и на разхищение на средствата. Предлагаме я произведена изцяло от масив, но и в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

  Моделът стои великолепно не само в разкошна и просторна къща, но и в офис сгради и дори хотели. Всяко предприятие, което събира ръководните си кадри на оперативки или хотел, в който се провеждат семинари ще оцени безспорните й предимства.

  Като добавка към тази голяма трапезна маса–категория „лукс” ви предлагаме богат избор от столове с класически дизайн, с които да направят съвършен ансамбъл.

  Размери
  Запитване