Описание
  Average: 3.7 (8 votes)

  Трапезна маса елипса за изискани интериори

   

  Предлагаме ви един класически модел, на който винаги можете да се доверите.

  Изборът на трапезна маса елипса винаги е загатвал отдалеч за изискан вкус и нюанс на аристократичност. Дори в напрегнатото си ежедневие днешният потребител си остава изкушен от красотата и тържествеността на ретро мебелите.

  Производството на фабрика „Еврика” включва в каталога си продукт, който носи изисканите елементи на класическия интериор, но без излишна помпозност. Едновременно с това моделът ще се съчетае непринудено и с модерното ви обзавеждане, ако сте заложили на него.

   

  Трапезна маса елипса е необикновено красив продукт, който можем да изработим от бук, череша, дъб или липа. Висококачествената дървесина е само един компонент от луксозната й изработка. Обърнете внимание на деликатната линия на плота, традиционната резба от двата края на крачетата. Използваме отлично защитно лаково покритие, което гарантира не само запазването красотата на продукта във времето, но също така и подчертава всяка линия и извивка на модела.

  Трапезна маса елипса се произвежда по поръчка с размери по каталог 1800/ 750/ 900, но може да изработена и по размери на клиента. Изборът на цвят е във ваши ръце и го направете много внимателно. Масата обикновено става център, около който се изгражда композицията на интериора, затова е важно какъв акцент ще й придадете. Тъмните нюанси внасят тежест, стабилност, дори благородство в атмосферата. Меките кафяви тонове поддържат усещане за домашен уют, топлина и покой. Много светлите тонове и бялото служат идеално за модерните интериори. Всяка дама влюбена в рустик или прованс — стила ще ви каже, че е влюбена в тази трапезна маса елипса, на която лесно можеш да си представиш свещник с обков, красиви сребърни прибори и съдове от изписан порцелан.

   

  С думи прости—добре е да разгледате богатството от колорит на мебели „Еврика” в менюто "Цветове" на фирмения сайт. А ако искате да я комбинирате и с подходящия комплект столове, в секцията „Столове“, можете да видите подходящи предложения.

  За практичните си клиенти предлагаме възможността да я изработим по техен размер и дори с разтегателен механизъм. Трапезна маса елипса се произвежда в комбинация от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но за ценителите на най-високо качество предлагаме изработка изцяло от масивна дървесина. Тези, които биха поръчали количества, ще изкушим с отлична отстъпка.

  Размери
  Запитване