Описание
  Average: 5 (5 votes)

  Уникална ретро кухненска маса и столове

   

  В производството на мебелна фабрика „Еврика” залагаме на материали от най-добро качество, луксозна изработка и атрактивен дизайн. Моделите, които предлагаме на пазара обаче са и съобразени с традициите на българското мебелно производство. В една стандартна композиция от кухненска маса и столове например можем да съчетаем умело модерния дизайн с ретро елементи, характерни за интериора ни преди десетилетия.

  Типичен пример за това е производството на масата, която ви представяме. От пръв поглед впечатлява с практичност, но и изключителна красота. Гладкият правоъгълен плот е семпъл, но крачетата са с прекрасна резба в двата края. Няма нищо „в повече” на това интересно дизайнерско решение. Човек трябва да държи на красотата навсякъде около себе си и в бита си. Щом ще използва тази кухненска маса и столове ежедневно, години наред, нека подари на семейството си изящество!

   

  Дизайнът на този модел го прави подходящ, както за градски дом, така и за къща в провинцията. Собствениците на механи и бутикови хотели също ще останат очаровани–този модел маса ще придаде на вашето заведение изключително автентичен вид. Да не говори за уникалния характер, който ще придобие заведението, както и за удобството на гостите, докато се хранят на нея.

  Любопитен акцент в модела е малкото чекмедженце. Скоро може да не сте виждали маса с подобен аксесоар, но със сигурност всеки от вас пази мил спомен от къщата на детството си. Всяка практична домакиня знае колко безценно е то. Съхранява не само полирани до блясък прибори за специални случаи, но при нужда може да скрие разни дреболии, които вечно създават безпорядък–батерии за дистанционното, резервни ключове, отварачката и тирбушонът и т.н.

   

  Със сигурност сте останали очаровани от този симпатичен модел маса, която може да имате произведена по поръчка–от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или изцяло от масивна дървесина. В каталога ни е с размери 1400/750/800, но „Еврика” може да я изработи и по ваши, за да отговаря на кухненското помещение.

  Произвеждаме я от бук, череша, дъб или липа като цветът й е съобразен изцяло с вкуса и нуждите на клиента. Нюансът, в който да изработим масата може да изберете от менюто "Цветове”.

  За тези, които поръчат количества от кухненска маса и столове, които може да предложим към нея, предлагаме отстъпки.

  Размери
  Запитване