Описание
  Average: 3.5 (6 votes)

  Трапезна маса със столове в строг северен стил

   

  Изборът на трапезна маса със столове може и да е лесна задача. Мебелна фабрика „Еврика” се е доказала с производство, способно да задоволи всеки вкус–дори и най-необичайния. Като доказателство за това ви представяме този единствен по рода си ансамбъл за трапезария или хол в т.нар. „скандинавски” стил.

  Нашите клиенти ценят луксозното ни производство, но вкусовите им не се ограничават в избора на добре познатия класически дизайн. За по-модерно мислещите и дори предизвикателните клиенти предлагаме интериорно решение, в основата, на което да поставят точно тази маса.

  Моделът е с неправилен осмоъгълен плот, разтегателен механизъм, със стабилна основа от изглеждащи като издялани крака. Масата не предлага никаква излишна украса–само ненатрапчиво резбован ромб и леки извивки на крачетата.

   

  Веднага ще оценят преимуществата на хората, които ценят строгостта на обзавеждането, натуралната красота, близостта на природата. С една идея въображение би изглеждало така, сякаш вие сте си сковали масата.

  Вие наистина може да внесете собствен почерк в композицията „трапезна маса със столове”. Продуктите ни се изработват по поръчка–от нас е високото качество, което ще издържи на изпитанието на времето, вие–избирате размер, цвят и дори дървесина.

  По каталог масата от комплекта се изработва с размери 1600/750/900. При разтягане на плота дължината става два метра. Ако не се нуждаете от разтегателен механизъм обаче, може да я изработим и без него. Също така предлагаме богата колекция от столове, които да комбинирате с този модел трапезна маса. Можете да изберете най-подходящите по ваш вкус от секцията „Столове“ на сайта. Моделът е идеален за интериор в скандинавски или американски стил. Намира също така място и в модерния дом.

   

  Бук, череша, дъб или липа е дървесината, от която можем да я произведем като цвета може да подберете в едноименното меню на сайта ни. Важен момент обаче е изборът на материал. Предлагаме два варианта: изцяло от масивна дървесина или компромисния - комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

  Комбинацията от тази разтегателна трапезна маса със столове в същия дизайн би изглеждала идеално в заведения и хотели, особено в зимните курорти. На собствениците на подобни места предлагаме отстъпки при поръчка на количества.

  Размери
  Запитване