Описание
  Average: 4.8 (5 votes)

  Разтегателна трапезна маса за нов модерен дом

   

  Мебелна фабрика „Еврика” разбира нуждата на съвременниците ни от мулти функционални мебели, които да са с високо качества и атрактивен дизайн. В богатият каталог на предприятието ни всеки ще намери това, от което се нуждае.

  Ако търсите луксозно решение за кухнята, което лесно да се впише в модерния ви хол и винаги ще има непреходна красота, препоръчваме ми този уникален модел разтегателна трапезна маса.

  Образецът, който ви представяме, по каталог е с размери 1800/750/900, но имайте предвид, че вие имате последната дума относно големината му. Произвеждаме тази разтегателна маса и със зададени размери от клиента, за да сме сигурни, че напълно ще удовлетворят изискванията му и ще отговори на помещението, за което се купува.

   

  Модерното строителство е с неоспорими преимущества, но в повечето случаи се налага да търпим малки апартаменти. Тесните пространства не винаги позволяват да се радваш на лукс и красота, каквито заслужавате, но „Еврика” има решение за подобни случаи.

  Вие също може да се радвате на това деликатно изящество, което носи модела, независимо от големината на хола ви. Просто я поръчвате да се изработи с разтегателен механизъм и получавате удобство, пестите пространство, а при нужда настанявате големи компании на истинско дизайнерско бижу.

  Моделът очарова с осмоъгълен плот, позициониран върху стабилната основа на крака, деликатно украсени с традиционна резба. И без излишна орнаментика и украса тази разтегателна трапезна маса внася елегантност и ненатрапчива красота в помещението.

   

  Вие може да допринесете към нея, когато изберете цвят и вид на дървесината, от която да се изработи. Независимо дали ще се спрете на бук, череша, дъб или липа–гарантирано получавате материал от най-добро качество. Нюансът, в който да се изработи ще намерите в меню „Цветове” на фирмения сайт.

  Разтегателна трапезна маса се произвежда в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, а за ценителите на безкомпромисното качество предлагаме изработка изцяло от масивна дървесина.

  За тези, които искат да използват модела за места като ресторанти или хотели, предлагаме изкушаваща отстъпка за количества. Ще се гордеете с този класически образец и ще имате самочувствието, че предлагате продукт, който се произвежда за износ за Франция.

  Размери
  Запитване