Описание
  Average: 5 (5 votes)

  Трапезна маса и столове за всеки тип интериор

   

  Идеалните трапезна маса и столове са „сърцето” на кухнята и центърът, с който се съобразява цялостното обзавеждане на кухнята. Там се събира семейството след тежък ден или се приемат най-близките хора на домакините.

  Мебелна фабрика „Еврика” се гордее, че познава и че може да отговори на високите изисквания на клиентите ни, не само у нас, но и тези в чужбина. Производството на идеален ансамбъл трапезна маса и столове, която да има отлично качество, непреходна красота, но и да издържи на изпитанията на времето и ползването е лесна задача за екипа ни.

  Предлага ме ви отличен образец, който се произвежда по поръчка и в каталога ни е с размери 1700/ 750/ 900. В зависимост от нуждите си обаче разполагате със свободата да посочите големина на модела, който да е в хармония с кухнята или трапезарията на дома ви.

   

  При всички случаи получавате луксозна изработка от висококачествена дървесина, деликатни прави линии, фина и красива резба по крачетата. Точно дизайна на продукта го прави единно цяло с друг наш много популярен продукт. Идеалната комбинация на тази трапезна маса и столове е поръчката на модела с ref-1008–буков стол. Не се подвеждайте по името му. Комплектът може да се изработи още от череша, дъб или липа и то в цвят, който може да подберете от специализираното меню на сайта ни.

  Поръчката на този ансамбъл ще ви донесе истинска радост за окото. Никога няма да е „демоде”, защото представлява изискана смесица от ретро — елементи и модерни акценти.

   

  За хората, които държат на безкомпромисното високо качество предлагаме изработка на продукта изцяло от масивна дървесина. Ако се нуждаете от по-спестяващо решение изработваме великолепна комбинация от масив и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

  Допълнително преимущество на модела е, че може да се направи с разтегателен механизъм. Така имате не само изискано решение да малката си кухня, но и много красива холна маса.

  Тези от вас, които харесват комбинацията от трапезна маса и столове за интериора на ресторанта или хотела си, могат да разчитат на образцово обслужване от нас. Предлагаме им прилична отстъпка за количества и възможността да предлагат на гостите си качество, което изработваме за износ за Франция.

  Размери
  Запитване