Описание
  Average: 3.8 (9 votes)

  Практична сгъваема кухненска маса

   

  Мебелна фабрика „Еврика” се гордее, че предлага на клиентите си у нас и в чужбина идеалното сечение от луксозна изработка, мултифункционалност и практичност. Сгъваема кухненска маса отговаря напълно на тези критерии като носи допълнителен „бонус”—ненатрапчив дизайн, който никога няма да ангажира вниманието и ще я направи подходяща за всеки тип интериор.

  Моделът се предлага с размери 1000 (2000)/ 750/ 1000, но може да бъде изработен и по индивидуална поръчка—в зависимост от нуждите и големината на помещението ви. Стандартният продукт е с квадратен плот, стабилна основа с леко извити на края крака. Въпреки очевидната здравина, тази сгъваема кухненска маса е изключителна лека, което я прави и много удобна.

   

  Преимуществото му е, че може да се използва, както в трапезарна стая, така и във всекидневна и дори кухненско помещение. А също така и лесно може да се комбинира с подходящия модел столове–моделът стол за ресторанти–(реф 1004) e изключително подходящ за нея.

  Практичността на модела не се ограничава с изчистената визия и мобилността му. Нито пък с факта, че може да поръчате цял комплект за вашия дом. Вие получавате прекрасна мебел, която да придаде уют и топлина на вашия дом.

  Ще се чувствате много близки с членовете на семейството си по време на вечеря, но нямате нужда от още една, но по-голяма, за да посрещате гости в хола. Разтегателният механизъм, с който може да я изработим дава допълнителна дължина, чрез която дължината на модела достига до два метра.

   

  Масата се изработва от бук, череша, дъб или липа–само най-добро качество, но в цвят, който може сами да изберете от едноименното меню на фирмения сайт.

  Мебелна фабрика „Еврика” е с доказано качество на продуктите, изработени от масивна дървесина. Понеже искаме да задоволим нуждата от красиви изделия на хората с различен бюджет, предлагаме на клиентите си и комбинацията от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

  Предвид ненатрапчивия външен вид, стабилността на продукта и изключителната му практичност, мнозина наши клиенти с готовност поръчват повече от една бройка. Целта им е да допълнят интериора на семейни ресторанти, къщи за гости или ваканционни селища. На тях и всички други, които се нуждаят от повече бройки сгъваема кухненска маса предлагаме облекчаващо бюджета решение–солидна отстъпка.

  Размери
  Запитване