Описание
  Average: 4.2 (5 votes)

  Многофункционална трапезна кръгла маса

   

  Трапезна кръгла маса, произведена от мебелна фабрика „Еврика” е най-общо наименование за този нестандартен продукт, подходящ за осем стола и на практика–за всяко помещение. Моделът е луксозна изработка и се предлага с размери по каталог: 900/700/900. В действителност обаче може да се произведе така, че да пасне идеално с помещението и концепцията за вътрешен дизайн - по размер на клиента и цвят, който да подберете в едноименното меню на фирмения сайт.

  Трапезна кръгла маса е дръзко и много красиво решение за всяко помещение в дома или на работа. В малка кухня на апартамент ще се превърне в нестандартен център на интериора, пести безценно място и разсейва вниманието от липса на допълнително пространство.

   

  Пак същия модел изглежда като любопитен акцент в хола или в специалната стая на домакинята. В такъв случай тя може да се използва като помощна масичка за кафе, макар и малко по-висока от обичайната. Пак със същата функция ще може да бъде използвана и като основна част на интериора на изискани кафета или салони на хотели. Би изглеждала на място дори в приемната на офиса на големи реномирани фирми.

  Трапезна кръгла маса печели внимание на първо място с визията си: осмоъгълната си основа, стабилна конструкция в ретро дизайн и безкомпромисност на качеството. Изработваме я от най-добрата дървесина на бук, череша, дъб или липа и гарантираме за дългогодишното й ползване, без промяна и актуалност на външния вид.

   

  Моделът може да бъде комбиниран със стол от моделите стол от дъб–( реф 1031) или стол от дърво–(реф 1009). Всички наши предложения можете да разгледате и на секцията „Столове“ на сайта, където да изберете най-подходящия модел изцяло по ваш вкус.

  Най-мъдро е да инвестирате в покупката на продукта, изработен изцяло от масивна дървесина. Няма да съжалявате обаче и ако се спрете на компромисния вариант - комбинация от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

  На собствениците на големи обществени места предлагаме отлични отстъпки за количества, облекчаващи бюджета, който сте предвидили за интериорен дизайн. На тях и на частните си клиенти обещаваме проста поддръжка на продукта, здравина и стабилност на предлаганата трапезна кръгла маса.

  Размери
  Запитване