Описание
  Average: 4.3 (11 votes)

  Маса трапезна с традиционен дизайн

   

  Мебелна фабрика „Еврика” ви предлага маса трапезна с класически дизайн, обичайна за всеки дом с красив интериор. Моделът е с традиционен визия с ретро акценти. Овална плоскост, четири крака, събрани в основа тип „кръстачка”, деликатната резба и гладки форми, стабилност на конструкцията се съчетават умело така, че дори от пръв поглед да добиете представа, че това е изключителна находка за всеки дом.

  Размерите й по каталог са 1600 (2000) /900/750. Ако разполагате с голяма трапезария, може да получите голяма маса трапезна, изработена по размери, зададени от вас. Обратното — ако холът или кухнята, в която ще я поставите са по-малки или просто искате да се чувствате по-уютно със семейството си, а при нужда — да разполагате с място за повече гости, имаме решение. Предлагаме изработка на маса трапезна и с разтегателен механизъм. Преимуществата й са две—изключително удобство и близост със семейството, а при нужда—голямата компания по празници ще се разположи удобно на дължина до два метра.

   

  Произвежда се от висококачественото дърво (бук, череша, дъб или липа). Материалите, щадящата техника на дървообработване и защитното покритите гарантират дълготрайна употреба. Изборът на цвят на продукта е изцяло във ваши ръце. Предвид универсалността на модела, само чрез нюанса ще го направите подходящ за интериора, който ви допада. Светлата гама лежи чудесно на най-актуалните тенденции във вътрешния дизайн, докато тъмната гама подхожда повече на класическите (ретро) стилове, защото внася допълнителна тежест и тържественост в атмосферата.

  Моделът се комбинира перфектно с комплект столове от серията кухненски стол—реф.1074“, или стол с подлакътници—реф. 1086. Освен това е отлично решение както за обзавеждане на самостоятелна трапезария в дома ви, така и за зониране на всекидневната на отделни зони.

   

  Да притежаваш маса трапезна с марка „Еврика” от масив е въпрос на изискан вкус, но също така предлагаме и по-практични решения. Предприятието ни предлага същия модел, но изработен и в комбинация от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, ако не желаете изцяло от масивна дървесина да бъде изработена тази мебел.

  Собствениците на обществени места като ресторанти и хотели пък оценяват факта, че предлагаме примамлива отстъпка при поръчка на количества от маса трапезна.

  Размери
  Запитване