Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Висока маса, подходяща за модерни заведения

   

  Висока маса със смел, артистичен дизайн,   производство на мебелна фабрика „Еврика” е подарък за всяка трапезария или заведение от модерен тип. Продуктът се произвежда по поръчка и в каталога  ни  ще го намерите с големина 1500/1100/600. Въпреки това, в интерес на потребностите ви и в зависимост от помещението, с което разполагате, висока маса се изработва и с размери, зададени по клиента.

  Освен, че е очевидно луксозно решение, този модел прави впечатление с нестандартните си „крака”. Вместо традиционните четири на брой –  дизайнерите ни са измислили две основи на конструкцията, блестящ метален обков и изящни линии.

  Изработва се от висококачествената дървесина на бук, череша, дъб или липа. Цветът на продукта може да подберете от колорита, показан в менюто „Цветове”на фирмения сайт. Имайте предвид, че с този нестандартен дизайн продуктът би изглеждал на място в модерни интерори във всеки нюанс. Светлите тонове обаче не са особено характерни за класическото обзавеждане. Заложете на традиционни тъмни цветове, за да акцентирате върху тежестта на модела и изискаността на тази висока маса.

   

  В зависимост от бюджета, който предвиждате за обзавеждане, мебелна фабрика „Еврика” предлага и компромисни решения. За да се радвате на тази необикновена висока маса с по-малко разходи, може за поръчате да се изработи в комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Най-високо качество, непреходна красота и дългогодишна гаранция предлагаме при производството на модела изцяло от масивна дървесина.

  Фабрики „Еврика” от години представя достойно българското мебелопроизвоство в чужбина. Продуктите на предприятието са с изключително високо качество на приемливи цени и са с такова универсално приложение, че понякога се получават истински куриози с клиентите ни. В Ирландия например сме се погрижили за вътрешния дизайн на няколко заведения от традиционния вид "Ирландски пъб". Точно тази висока маса е основен акцент в обзавеждането на техните популярни по света кръчми.

  Ако се собственик или планирате да се сдобиете с подобно модерно заведение, може да разчитате изцяло на сътрудничество с нас. Ще ви предложим не само маси и столове подходящи за подобни интериори, но и изработваме барове по поръчка. Освен това правим чудесно облекчение за бюджета ви – ще оцените предложената отстъпка за поръчка на количества.

  Размери
  Запитване