Трапезните маси са необходимост във всеки дом. Те се предлагат в различни разновидности, като най-желани са разтегателните. Мебелна фабрика „Еврика“ разполага с богата гама трапезни маси в разнообразни цветове, форми и модели. Освен че работи с готови продукти, фирмата изработва и мебели по поръчка, като вие можете да поръчате трапезни маси, които да отговорят на вашите индивидуални изисквания.

Какво трябва да знаете при избора на трапезни маси?

В зависимост от пространството в дома, е важно да обърнете внимание на стабилността и функционалността на масата. Мебелна фабрика „Еврика“ предлага модели, които са подходящи за по-малки стаи, но се разтягат и могат да поберат повече гости. Те са удобно решение, както за големи, така и за по-малки домове.

Продуктовата гама включва маси в различни ценови сегменти. Всички модели се базират на оригинални дизайнерски решения и тук ще намерите елитни трапезни маси, подходящи за големи, елегантни трапезарии и по-малки маси, подходящи за кухненския ъгъл. Но какъвто и да е вашият избор, можете да сте сигурни за отличното качество на предлаганите мебели.

  • Сред най-търсените ни модели са:
  • Овални трапезни маси от дъб, бук и череша
  • Правоъгълни трапезни маси от масив
  • Правоъгълни трапезни маси с дърворезба и декорации
  • Квадратни маси подходящи за кухнята
  • Високи маси за пъб
  • Голяма трапезна маса за 12 души

В зависимост от желанието на клиентите, различните модели маси могат да бъдат с вградени чекмеджета, където да съхранявате приборите и някои дребни аксесоари. Друг вид маси, които се радват на голям успех са разтегателните, като моделите са с допълнителен плот, или с разтегателен механизъм.

За да направите най-добрия избор и да си купите подходящата трапезна маса, трябва да си представите, кой модел ще се впише най-добре в дизайна на вашия дом. Ако се колебаете, се обърнете към специалисти. Консултантите на мебелна фабрика „Еврика“, ще ви предложат, както модерни маси със съвременен дизайн, така и маси в класически стил, изработени от масивно дърво и естествен фурнир.

Всички материали, от които са изработени масите за хранене са висококачествени, безопасни за здравето и устойчиви. Те могат да бъдат изработени така, че да са в тон с останала част от интериора. В листата с цветове, можете да изберете най-подходящия сред богата палитра от тонове.

Разбира се, не само изящните цветове и богата текстура отличават качествените кухненски мебели. Не забравяйте и за различните форми на трапезната маса: за малки пространства са идеални ъгловите кухненски маси, но в случай, че трябва да се пести място, най-удобни са кръглите разтегателни маси.

Няколко думи и за модерните маси

Освен класически и ретро модели, мебелна фабрика „Еврика“ предлага още модерни трапезни маси с изчистен стил и дизайн.

Те могат да бъдат решени в минималистичен, индустриален стил с различна височина и изчистена визия. Или да излъчват ретро чар, който внася елегантност в модерната трапезария. Могат да бъдат със стъклен плот, двуцветни или с нестандартен дизайн и форма.

За да се създадете съвършен интериорен ансамбъл, заедно с трапезната маса, подберете и подходящите столове. Мебелна фабрика „Еврика“ предлага готови модели трапезарни маси и столове, които да създадат атмосфера на изискан лукс.