Описание
  Average: 4.3 (3 votes)

  Бяла тоалетка от дъб

  Мебелна фабрика „Еврика” осъзнава непреходната сила на ретро интериорите. Те никога не са демоде и едновременно с това подсилват стила и престижа на собствениците си. Един от най-красивите ни модели е бяла тоалетка. С изящен дизайн и фина изработка, тя е изящно допълнение към всяка спалня.

  Ако искате да сте обградени от вечна красота, каталогът ви предлага това наистина изящно дизайнерско бижу. То е в стил Барок – бяла тоалетка, която прави чест на всяка дама с изисквания и вкус. В производството ни ще срещнете много елегантни продукти. Този обаче е повече от специален – пръв сред равни и луксозни.

   

  Моделът не впечатлява с размерите си 900/780/450, нито със сложна орнаментика. Всеки, който държи на класата и безупречността обаче, няма как да не стане омагьосан от тази красота, която се изработва по специална технология и с най-модерна техника.

  Продуктът има традиционен правоъгълен плот, щрихиран с много фина резба. Основата е решена в ретро стил и по каталог е с едно чекмедже, украсено с подходящ обков. Лежи върху четири извити крачета. Прилича на традицията бяла тоалетка, но изяществото, което виждате на илюстрацията е само за избрани, ценители и познавачи.

   

  Продуктът се прави от материал дъб масив, обогатен със специален бял финиш с извадена пора. Комбинацията показва фладера на дървото. Ефектът е впечатляващ и неподражаем. Може да си поръчате бяла тоалетка и от друг вид материал - бук, череша или липа, но точно този нюанс и плътност не може да се постигне с тях.

  Моделът е много популярен и при необходимост може да го поръчате с две чекмеджета и огледало. Стои прекрасно във всяка спалня и озарява дори едно по-малко помещение. Продуктът е толкова съвършен в простотата си, че спокойно би могъл да намери място в места като хотели или козметични салони, които обслужват подбрана клиентела, както и във всяка спалня в бутиков хотелски апартамент.

  Мебелна фабрика „Еврика” никога не пести от качествените материали, но производството й не е от тези, чието поддържане е предизвикателство. Всяка домакиня с лекота ще се справи с поддържането на своята бяла тоалетка и дори ще се гордее с патината на времето и подсилването на нейния ретро чар при дългогодишно използване.

  Размери
  Запитване