Тоалетка от дъб - 3087 | Еврика Мебели

Тоалетка от дъб - 3087

Изпратете запитване

Average: 7 (1 vote)

Тоалетка от масив дъб

Най-актуалните тенденции в интериора и стремежът да живеете близко до природата не бива да ви отказват от удобството и лукса, които предоставят модерните мебели. Защо да не се поглезите с елегантна тоалетка от дъб, която ще подхожда на всеки стил и на всеки дом.

Фабрика „Еврика” предлага на клиентите си не само класически образци, но и модерни решения с безупречно качество. Ако сте сред почитателите на така модерния рустик — стил в интериора, няма как да не ви грабне един много специален артикул в каталога ни — тоалетка от дъб. Тя е масивна, очевидно много практична, но и внася натурална красота, която никоя друга мебел няма. Да не говорим за качествата й като здравина и устойчивост, въпреки изящния си дизайн.

 

Въпреки името си, може да се изработи не само от дъб, а и от бук, череша или липа и е с впечатляващи размери 1800/750/550. Най-специалното в нея е именно дизайнерското решение да се комбинира класическия релеф с простотата и ефекта на натуралната красота.

Моделът е максимално опростен — правоъгълен плот с чекмедже и две шкафчета. Към тях върви и съответното огледало със семпла рамка. Единствената украса по продукта е естествената шарка на дървото и обкова, който далеч не блести с орнаментика. Огледалото е с размери 680/920/30, но към вашата тоалетка от дъб може да е с различни размери, ако специално ги поръчате.

 

Продуктът се придържа плътно до изискването на стила да изглежда максимално просто и като че ли направено от ръцете на собственика и точно в това е изключителният му чар. Всъщност вие може да станете съавтор на това рустик — предизвикателство не само като изберете между масивна дървесина или с комбинация от фурнировани с естествен фурнир плоскости. Изборът на цвят или покритие също е въпрос на ваше предпочитание.

Моделът е дизайнерското предизвикателство на „Еврика” към почитателите на модерното. Има солиден брой поддръжници във Франция, закъдето го изнасяме.

Ако планирате да обзаведете комплекс или къщи за гости в планината, може да разчитате на сътрудничеството на фабриката ни. Не просто ще се сдобиете с перфектната тоалетка от дъб, но и ще ви направим изгодна отстъпка при поръчка на количества.