Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Тоалетка от масивно дърво бук

  Присъствието на тоалетка от дърво в спалнята е задължително в дома на хора, които държат да живеят сред класическа красота и естествени продукти. Подобен модел никога не губи очарованието си, а следите на времето го обогатяват с „история” и внушават романтично усещане.

  Мебелна фабрика „Еврика” е пословична с многообразието си на подобна продукция. Тя предлага на клиентите си луксозни решения за всеки дом и вкус. Ако се нуждаете от тоалетка от дърво, съчетаваща в себе си елегантност и практичност, препоръчваме тази с размери 1495/751/500. Към нея върви и огледало с правоъгълна форма (760/900/60), чиято големина изцяло зависи от вкуса и нуждите ви. Фабриката дава възможност на клиентите си да го поръчат по техни размери.

   

  Моделът се изработва от масив бук, череша, дъб или липа, в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или дори - изцяло от масивна дървесина. Неговата здравина и устойчивост го правят подходящо за всеки дом — от модерните и изискани апартаменти, до старомодните къщи в ретро стил, в които ще се впише просто съвършено.

  Продуктът може да се разгледа като елегантна комбинация с основа тип „бюро”. Под правоъгълния плот са разположени чекмеджета и шкафче. Конструкцията е украсена с релефна резба и подходящ обков. Огледалото е с изчистена дървена рамка–допълнена от две страни.

   

  Масивната тоалетка от дърво внушава тежест и респект. Толкова е красива, че се радва на интерес и сред чуждестранните ни клиенти – произвеждаме я за износ във Франция.

  Тя може да бъде и ваша, дори в цвят, който да подхожда на останалите мебели, които вече имате в спалнята. Изборът на нюанс, в която да я изработим може да заявите от меню "Цветове" на фирмения сайт, където предлагаме богата гама от цветове и също така и състарени финиши, между които да избирате.

  Класическата визия и тежестта на продукта го правят идеален не само за домашно ползване. Тази тоалетка от дърво би била чудесна част от интериора на всяка хотелска стая например. За собствениците на подобни сгради предлагаме изгодна отстъпка при поръчка на количества.

  Размери
  Запитване