Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Класическа тоалетка от масивно дърво с резби

  Спалнята на едно семейство няма как да мине без легло и голям гардероб, но само в дома на една изискана домакиня ще намерите класическа тоалетка.Тя е не просто практична мебел, но и специален продукт, който внася елегантност дори в ритуала по подготовката за сън.

  Мебелна фабрика „Еврика” не без основание се гордее с каталог, в който всеки клиент може да намери търсения продукт. Взискателните дами също няма да останат разочаровани. На тях предлагаме прекрасен модел за спалня с размери 1450/750/600. Елегантен и изящен, този модел достойно подхожда дори за спалнята на някоя принцеса, а всяка домакиня, която го избере за обзавеждане на спалнята си, ще предизвика заслужено възхищение на своите приятелки.

   

  Продуктът като цяло е с класически дизайн–правоъгълно огледало, правоъгълен плот, две чекмеджета и големи шкафчета под тях. Това обаче не е класическа тоалетка като познатите ви, защото освен елегантен релеф има невероятна украса. Освен с дъговидната страна на огледалото и разчупената форма на чекмеджетата и шкафчетата, дизайнерите са избрали нежна резба и великолепен обков да завършват модела.

  Продуктът е истинска радост за очите и освен това няма да се чудите как ще комбинирате великолепната си класическа тоалетка с останалите мебели. Тя е част от единно цяло — спален комплект — Реф. 4009.

   

  Моделът е толкова интересен, че сме го включили в каталога за износ във Франция. Вие също можете да го поръчате като изберете висококачествена дървесина на бук, череша, дъб или липа.

  Изработва се в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Най-взискателните могат да го имат и изяло от масив, в цвят–специално избран от едноименното меню на сайта ни.

   

  Традиционният избор е всеки нюанс на кафяво, който придава топлота и нежност на масивния модел. Вашата класическа тоалетка обаче би придобила допълнителна женственост в бяло или друг цвят от светлата гама. Тъмните нюанси пък подчертават достолепието на продукта. Вариантите са различни, а изборът няма как да е грешен.

  Моделът чудесно подхожда не само за дома, но и на апартаменти от хотелски тип. За собствениците на подобни сгради, предлагаме отстъпки при поръчката на количества класическа тоалетка.

  Размери
  Запитване