Описание
  Average: 2.6 (5 votes)

  Тоалетка за спалня от масивно дърво

  Производството на мебелна фабрика „Еврика” може да се характеризира с три думи: лукс, красота и практичност. Дизайнерите ни предлагат както нестандартни, така и традиционни решения за обзавеждането като тоалетка спалня. Тя се произвежда по поръчка и е образец за това, че безупречното качество и красотата не бива да се търсят само в пищните, помпозни мебели.

  Моделът е специално създаден за по-консервативните ни клиенти, които се чувстват по-добре сред обзавеждане с класическа визия. Размерите му по каталог са 1000/1690/450, но предприятието дава възможност да се поръча огледало по индивидуални размери.

   

  Тоалетка спалня може да се направи от бук, череша, дъб или липа, от масивна дървесина и фурнировани плоскости или напълно от масивна дървесина. Тя е от тези мебели, за които казват, че е с ненатрапчива елегантност. Изчистеният й дизайн я прави подходяща за всеки тип интериори. Основата й е тип бюро – правоъгълен плот, под който в едната страна са поставени две различни по големина чекмеджета и шкаф с елегантен обков. Огледалото е с обикновена рамка, украсена с релеф само от горната страна. Стилизираният му вид го прави подходящо и за модерни спални или дамски будоари.

   

  Производството ни предлага богатство от колорит в цветовете, който може да разгледате в меню „Цветове” на сайта ни. В него ще намерите подходящият нюанс за тоалетка спалня, който да е еднакъв с останалите мебели в помещението и който отговаря на общата концепция на интериора ви.

  Дизайнът е наистина много семпъл, но това е една очевидно елегантна мебел, целяща да не се превръща в акцент на спалнята, а да върши полезна работа като дори не заема излишно място. Благодарение на скромните си размери е подходяща за разполагане навсякъде. Чарът на продукта е оценен дори в чужбина – произвеждаме го за износ във Франция, където се радва на огромна популярност.

   

  Тоалетка спалня е много предпочитан модел не само за домове, но и места като хотели и почивни станции. Високото му качество, изключително лесната му поддръжка и традиционен релеф го правят желан за интериора на подобни места. „Еврика” от своя страна стимулира клиентите ни, които се нуждаят от количества с много изгодна отстъпка, която ще облекчи бюджета им за мебелировка.

  Размери
  Запитване