Описание
  Average: 4.3 (3 votes)

  Тоалетка с резба

  Всяка взискателна дама държи на безупречността и високата класа навсякъде около себе си. В дома и ще се натъкнете на луксозни мебели, които невинаги ще бъдат помпозни, но винаги изработени от най-добрите материали и с уникален дизайн. Мебелна фабрика „Еврика” е известна с умението да задоволи и най-придирчивите си клиенти. На тях предлагаме единствени по рода си образци като предлаганата тоалетка с размери 1300/820/430.

  Моделът е необичайно дизайнерско решение съчетало в себе си едва ли не–невъзможното: простота и ефектна украса. Продуктът е с максимално опростена конструкция–правоъгълен плот, основа за две чекмеджета и крачета, които се стесняват към пода. Украсата обаче съвсем не се ограничава с много деликатна резба по плота и ненатрапчивия обков. Между двете чекмеджета е разположена пищна, ръчно изработена резба, която придава вид тържественост на тази толкова „лаконична” по дизайн тоалетка.

   

  Продуктът ще изглежда добре във всяка спалня или хол, независимо дали са обзаведени модерно или с класически мебели. Във всеки случай останалите акценти от интериора трябва да са подбрани по такъв начин, че да отговарят на луксозното и необичайно решение на „Еврика”. Моделът е изключително специален и се характеризира с редица преимущества. Освен това спокойно може да се превърне в украшение на вашата спалня. Да не говорим, че дизайнът е изключително функционален и практичен. И при цялата си пищност, тоалетката е невероятно здрава и солидна.

   

  Може да поръчате тоалетка с цвете от масив на бук, дъб, череша или липа, цвят или нюанс, който да подберете в специализираното меню на сайта ни. Светлата гама придава на продукта особена женственост и истинска артистичност. Тъмната внушава тежест и достолепие. Класическият избор е топло кафяво, защото се акцентира върху аристократизма, но и придава топлота. Не пренебрегвайте възможността да се възползвате и от състарения ни финиш, който ще придаде на вашата тоалетка патина на мебел с епоха. Едновременно с това ще можете да се радвате на много актуална находка, предвид последните тенденции в мебелното производство.

  Какъвто и избор да направите, трябва да знаете, че няма вариант да сгрешите. Категорично ще се радвате на своята тоалетка с цвете дълго време, като гледате как времето придава допълнителен чар, а красотата й не изисква специална поддръжка.

  Размери
  Запитване