Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Ретро тоалетка за хотел

  Производството на фабрика „Еврика” се радва на изключителен интерес и в чужбина, въпреки традициите и качеството на старите мебелни къщи в Европа. За Италия например изнасяме комплект двойка масички–познатата ви вече за спалня Реф. 2122 и тоалетка за хотел с извит крак - Реф. 2123.

   

  По-голямата от двете е с размери 800/450/780 и се изработва по поръчка от бук, череша, дъб или липа. Тя е достъпна и за родните ни клиенти, които няма как да останат безразлични към луксозната изработка и красивия й дизайн. Също така ще останете очаровани от нейната здравина. Предвид факта, че ще се използва от множество посетители, това е фактор, на който си струва да обърнете внимание. Избирайки модела на „Еврика“ няма да се притеснявате, че всяка година трябва да подменяте мебелите с нови, тъй като се гордеем със здравината и качеството на продуктите си.

   

  Предлаганата тоалетка за хотел е с изключително проста конструкция, но едновременно с това е мебел, която внушава стил и изящество. Правоъгълният й плот е рамкиран с фина резба. Под него е поставено чекмедже с подходящ обков. Основата лежи върху четири извити крачета в ретро стил.

  Продуктът е много лек и лесно може да мени местоположението си. Много е практичен, защото към него може да се изработи и огледало с размери на клиента, за да се използва като тоалетка. Едновременно с това е чудесна ниска масичка или писалище.

  Не мислете за модела само като за тоалетка за хотел. Би била чудесно допълнение както за спалнята в дома ви, така и в хола и дори в кабинета.

   

  Произвежда се от масив и можете да й се радвате в цвят, който напълно отговаря на мебелите в помещението, където ще я поставите. В едноименното меню на сайта ще се убедите, че производството ни предлага богатство от колорит, чрез който да украсите това изящно дизайнерско бижу.

  Освен това ви обръщаме внимание, че може да си я поръчате със специален модерен финиш. Така вашата собствена тоалетка за хотел ще е едновременно много модерна, но и ще създава впечатление на мебел с история. Ще може да й се радвате много време и красивият й външен вид няма да ви затруднява с особена поддръжка.

  Размери
  Запитване