Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Масичка за спалня от масив

  В богатия каталог на мебелна фабрика „Еврика” ще се натъкнете на повече от познатия тип образци за обзавеждане. Благодарение на производството ни ще се радвате на луксозно многообразие, което е достъпно за чуждестранните ни клиенти. Част от това предлагане е масичка за спалня — по-малък вариант на Реф. 2123. „Мъничето” се използва предимно за нощна масичка, а заедно представляват популярен комплект за хотелско обзавеждане в Италия.

  Въпреки, че българите са пословично практични и не обичат да се претрупват с мебели, точно този продукт се радва на изключителен интерес и у нас. Това не бива да учудва никого, предвид изключителния дизайн на тази масичка за спалня.

   

  Моделът е с правоъгълен плот, чиято основа лежи върху крачета, решени в ретро стил. Цялата конструкция завършва с много практично чекмедже, което върви със съответния красив обков. Благодарение на изящните си линии тази масичка за спалня се вписва идеално в почти всеки вид интериор. Не можем да пропуснем факта, че с успех би намерила своето място дори в хотелски апартаменти. Ако искате да поглезите гостите си и да ги накарате да се почувстват като холивудски звезди, добавете тази мебел към останалото обзавеждане и ще чуете единствено възторжени похвали от тях.

  Произвежда се от бук, череша, дъб или липа в цвят, който изберете в едноименното меню на фирмения сайт. На илюстрацията се вижда колко впечатляващо изглежда в бяло, затова не е трудно да си го представите и в произволен друг светъл нюанс. Тъмната гама също не е грешно решение, особено кафявите цветове. Те не просто подчертават аристократичното излъчване на вашата масичка за спалня, но и ще внесат топлина и уют в помещението.

   

  Масичката е чудесно допълнение към интериора на спалнята ви, защото спокойно може да поеме функциите на нощното шкафче. Тя обаче е толкова лека, че спокойно може да я преместите в друго помещение и да промените предназначението й.

  Обръщаме ви внимание в най-ценното във външния вид на продукта — възможността за специален финиш. Той придава „история” на продукта, но едновременно с това е страшно актуален. Избирайки точно тази масичка за спалня се сдобивате с малък, практичен продукт, който със сигурност няма да изглежда демоде.

  Размери
  Запитване