Луксозна тоалетка от дърво - 2103 | Еврика Мебели

Луксозна тоалетка от дърво - 2103

Изпратете запитване

Average: 7 (1 vote)

Луксозна тоалетка от дърво в черно

Взискателните клиенти на мебелна фабрика „Еврика” не приемат нищо друго, освен най-доброто качество. На тях и всички останали предлагаме луксозна тоалетка от дърва, която се отличава с великолепен дизайн и гарантирана здравина.

Моделът е с размери 1000/750/350 и издържан в стил Барок–стилът характерен с най-голям блясък и разкош в интериорния дизайн. Този продукт не се отличава с особена помпозност. За сметка на това обаче има разчупени, артистични линии на плота и основата, които провокират търсеното аристократично излъчване.

Крачетата на модела изтъняват към пода и са украсени с много фина резба, а в основата има две чекмеджета. Не подценявайте обаче тяхната устойчивост. Всъщност този дизайн позволява да се изтъкне здравината на масивната дървесина, от която е изработена.

 

Вашата луксозна тоалетка от дърво може да се изработи от бук, череша, дъб или липа, в цвят, който може да изберете от менюто "Цветове" на сайта ни. Обърнете внимание на богатството от нюанси. Светлата гама ще озари с блясък помещението, а тъмните ще подчертаят тежестта на този толкова изящен продукт. Можете да поръчате модела и със състарен финиш или в сребърни и златни тонове. Също така можем да го патинираме, което ще придаде ретро излъчване на луксозната тоалетка от дърво. А това от своя страна ще я направи подходяща дори за интериор във винтидж стил.

Вижда се, че дори черното не е грешно решение. Използването на позлатения финиш за щрихиране на отделни акценти превръща модела в истински артистичен продукт. Преди всичко обаче съобразете цвета на продукта с цялостната идея на вътрешния дизайн на помещението.

 

Той се произвежда в комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Почитателите на безукорното качество обаче се спират на изработка изцяло от масивна дървесина.

Великолепният дизайн, гаранцията за дългогодишна употреба и красиво остаряване на продукта се цени не само у нас, но и в чужбина. Тази луксозна тоалетка от дърво е в каталога на продуктите, които изработваме за износ във Франция.

На клиентите си у нас предлагаме отстъпки за поръчка на количества, както и възможността да им изработим луксозна тоалетка от дърво с огледало по техни размери.