Описание
  Average: 4.8 (5 votes)

  Класическа тоалетка от масив

  За да се чувствате „добре дошли” в дома си още от вратата или искате да се радвате на красота и елегантност във всеки негов кът, удачно е да се доверите на мебелна фабрика „Еврика”.

  Производството на предприятието ще се погрижи за комфорта и уюта ви още с пристъпването на прага. То ще внесе елегантност с подходяща мебел като тоалетка от масив, която не просто ще ви служи вярно, но и ще украси неприветливото антре.

  Тя е един от тези продукти в каталога ни, които се произвеждат специално за износ във Франция. Тоалетка от масив е истински хит там и е изключително популярна с изящния си и стилен дизайн.

   

  И вие сте убедени, че там клиентелата е взискателна както към качеството, така и към дизайна на обзавеждането. Тоалетка от масив е поредното блестящо съчетание на луксозна изработка, безупречност и стил.

  Моделът не разчита на сложна украса или помпозен релеф. Масичката е с размери 1050/ 850/ 390, а огледалото — 740/1020. Плотът е стандартен правоъгълен, а под него са разположени чекмеджета с фин обков. Основата е щрихирана с релефна резба и лежи върху тънки крачета. Нейната солидност и високо качество обаче са гарантирани. Подобно на всички модели на фабрика „Еврика“ и тя е изработена толкова стилно и надеждно, че ще ви служи дълги години. А ако я изберете за обзавеждане на хотел, можете да сте спокойни, че няма да ви се налага всяка година да ги подменяте с нови.

   

  Продуктът печели със семпъл чар и изключителна надеждност. Изработва се най-висококачествена дървесина на бук, череша, дъб или липа. Разбира се, че се изработва от масив, но предлагаме и по-икономичен за бюджета ви вариант - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

  Цветът може да изберете от едноименното меню на сайта ви. Важното е да се съобразите с общия стил на обзавеждането ви, както и с това, че тъмните нюанси внушават респект и тежест на всяка мебел, а светлите подчертават деликатността и изяществото й.

  Еврика предлага различни варианти в помощ на клиентите си като да изработи огледалото на тоалетка масив по техен размер. Освен това е предвидила и подходяща отстъпка за тези, които се нуждаят от количества на продукта.

  Размери
  Запитване