Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Тоалетка с огледало за коридор от масив

  Мебелна фабрика „Еврика” е специализирала производството си в изработка на луксозни мебели с красив дизайн. Специалистите ни обаче не подценяват и практичността и специфичните нужди на клиентите си. Винаги съобразяват продуктите с изискванията им и тези на помещението, където ще бъдат поставени мебелите на предприятието. Доказателство за това е тоалетка с огледало за коридор с размери 1050/850/280.

  Големината и дизайна на продукта са решени така, че да заемат минимум свободно място от това и без това тясно помещение. Едновременно с това моделът върши полезна работа и не на последно място–внушава деликатна изисканост още с пристъпването на прага.

  Той се отличава с изключителна простота. Красотата се внушава с артистичния релеф и фините акценти по повърхността й. Елегантността му отдавна е оценена от чуждестранните ни клиенти. Той е част от производството ни създадено за износ във Франция.

   

  Предлаганата тоалетка с огледало за коридор е с нестандартен трапецовиден плот, четири тънки крачета–украсени с деликатна резба и обкови чекмедже.

  Огледалото е самостоятелно и се окачва на стената. Горната му част е решена по подобие на плота на масичката. По каталог е с размери 1050/700, но се приемат поръчки и по зададени от клиента размери. Ако се нуждаете от по-специални детайли при изработката, специалист може на място да уточни в дома ви всички подробности.

  Моделът стои великолепно не само в апартаменти и къщи, но и в сгради като хотели. Там заема специално място в бутиковите апартаменти, където би бил изключително приятно и красиво допълнение. Гостите ви несъмнено ще го оценят. А вие със сигурност ще разберете за това от доволните им отзиви за оказаното внимание.

   

  Тоалетка с огледало за коридор може да се изработи от бук, череша, дъб или липа, в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, или — изцяло от масивна дървесина.

  Изборът на цвят е индивидуално решение. Може да го заявите в меню „Цветове”, където разполагате с богат колорит, сред който да намерите този, който ви харесва и отговаря на общия дизайн на дома ви.

  На клиентите, които се нуждаят от количества тоалетка с огледало за коридор, предлагаме изгодна отстъпка, която щади бюджета ви за луксозен интериор.

  Размери
  Запитване