Описание
  Average: 3.3 (8 votes)

  Луксозна тоалетка за спалня

  Хората с вкус и реализация държат на безукорното качество и лукса във всеки аспект на живота си. Никого няма да изненада обзавеждането на дома им, което отговаря на най-високите стандарти и е обърнато внимание на всеки детайл. От „Еврика” разбираме добре подобен тип клиенти. Нужни са ви мебели, които да осигуряват комфорт в дома? И в същото време да са красиви и елегантни? Специално за вас сме предоставили богат избор на продукти в каталога си, като можете да изберете наистина уникални модели. Там те не просто ще открият подходящи мебели, но и истински шедьоври като тоалетка за спалня с размери 1300/1400/500.

  Моделът впечатлява със сложно решение и пищна красота. Много напомня на тези, които са ползвали аристократките. Произвеждаме я и за износ във Франция, където разбират защо сме нарекли тази тоалетка за спалня в чест на Луи XIV. Класическия й стил и наистина уникален дизайн, превръщат тази мебел в перфектен образец на барока.

   

  Дизайнерите са заложили на сложен релеф, артистични линии и фина украса. Плотът на продукта е с нестандартна форма, като над него са позиционирани стилизирани чекмеджета–поставки и стойката за три огледала. Средното от тях е по-голямо и със сигурност е от особено значение за всяка дама, която е взискателна към вида си и държи да разполага с всички удобства, докато се приготвя сутрин или вечер. В основата на тоалетката лежат по две малки чекмеджета от двете страни, разделени с едно голямо. Цялата конструкция лежи на тънки резбовани крачета, обединени не от обичайния плот, а от извити дървени профили.

   

  Цялото сложно съчетание е оформило великолепна мебел, която може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, от масив или в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Мекотата на линиите и фините акценти я превръщат в истински уникат, който ще краси стаята ви дълги години.

  Цветът може да изберете от едноименното меню на сайта ни. От илюстрацията се вижда колко различна може да е една мебел с различен нюанс боя или съчетание от две. Няма вариант да сгрешите при избора си. Освен това предприятието предлага отстъпки при поръчка на количества тоалетка за спалня.

  Размери
  Запитване