Описание
  Average: 5 (6 votes)

  Бяла тоалетка с огледало от масив

  Мебелна фабрика „Еврика” поднася истински комплимент на клиентките си с представяната бяла тоалетка с огледало. Тя е един от продуктите ни, които се изработват за износ във Франция и е с размери по каталог: 900/750/345.

  Моделът е от тези, за които казват, че е с лаконичен чар. Ценителите на лукса и безупречната изработка обаче със сигурност ще оценят продукта, който разчита на симетрични линии и семпла украса.

  Бяла тоалетка с огледало, произведена от „Еврика” очевидно е едно от тези дизайнерски решения, които еднораменно са практични, но и пестят безценно място. Моделът има плот във форма на полукръг, така, че гърбът да полепне плътно на стената. Разположението на крачетата е поредната дизайнерска провокация на производството ни. Поставени така, че да не усвояват излишно място, но и със сигурност ще предизвикат впечатление.

   

  Продуктът разполага с допълнителен полукръгов плот и задължителното чекмедже. Акцентът на вниманието пада върху прекрасното голямо огледало – сбъдната мечта на всяка суетна дама, което дори може да се изработи по индивидуални размери. А също и в цвят по избор.

  Допълнителното предимство на модела е, че няма нужда да се тревожите за съчетанието на модела с останалите мебели в стаята. Бяла тоалетка с огледало е част от спален комплект — Реф. 4011. Можете да я поръчате заедно с целия комплект и така да обзаведете изцяло дома си. От друга страна, ако предпочитате уникална бутикова мебел, която да се откроява от останалия интериор, заложете на нея като самостоятелен модел. С думи прости, тази така женствена мебел ви дава чудесно основание да се сдобиете с елегантен ансамбъл.

   

  Тя може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, в цвят, който не е задължително да е бял, независимо от името й. В менюто "Цветове" на сайта на предприятието ще намерите богатство от колорит, сред който да изберете най-подходящия. Така не само ще станете съавтор на модела, но и ще сте спокойни, че пасва на останалите мебели в спалнята, ако вече имате такива.

  Като допълнение ще ви предоставим възможност да изберете от какво да изработим вашата бяла тоалетка с огледало: в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или изцяло от масивна дървесина.

  Размери
  Запитване