Описание
  Average: 4.4 (4 votes)

  Луксозна ретро тоалетка със състарен финиш

  Фабрика „Еврика” може да се похвали с богат каталог, събрал в себе си всички необходими мебели на дома. Всяка от тях от своя страна е представена с елегантен дизайн и е решена в различни варианти, за да могат клиентите ни да открият своя предпочитан стил. Тоалетките с марка „Еврика” например са над двадесет. Сред тях прави впечатление ретро тоалетка, решена с великолепен дизайн и размери 1000/ 810/ 365.

  Тя е сред най-продаваните ни модели и се радва на интерес не само на клиентите ни влюбени в стила „Барок“. Грабва вниманието с изящна конструкция и аристократичен профил. Плотът е фино щрихиран с резба на лицевата част и е с разчупена форма. Под него – в основата на модела са разположени три чекмеджета с тежък обков, който да подчертае ретро внушението. Тънките краченца на тоалетката са с форма, характерна за стила и обединени от допълнителен плот към пода. Не се подвеждайте по фините и деликатни линии на тази мебел. Подобно на останалите мебели от масив, тя е изключително стабилна и здрава, затова можете да сте спокойни, че дълго ще краси дома ви.

   

  Ретро тоалетка е подчертано деликатно и лека мебел. Независимо от това, предлагания модел е с гарантирано качество и със сигурност ще й се радвате в продължение на много години.

  Продуктът може да се направи от бук, череша, дъб или липа — в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или изцяло от масив. Обръщаме ви специално внимание, че може да обогатите вашата ретро тоалетка с подходящо огледало, което да поръчате по свои размери.

   

  За да станете съавтор на това великолепно дизайнерско решение, може да използвате меню „Цветове” на фирмения ни сайт. В него ще видите богат колорит, който да използвате. Вижда се от илюстрациите, че светлите нюанси правят модела по-деликатен и женствен. Тъмната гама подсилва ретро усещането, а състарения финиш го прави да изглежда като истинска антиквариат.

  Гарантираме на клиентите си, които се чувстват не достатъчно смели сами да обзаведат с вкус дома си, че моделът се комбинира чудесно с голяма част от спалните, които предлагаме. Освен това предлагаме отстъпки за количества при поръчката на ретро тоалетка.

  Размери
  Запитване