Описание
  Average: 4.3 (3 votes)

  Тоалетка с огледало от масивно дърво

  Мебелна фабрика „Еврика” се гордее, че в богатството на каталога й всеки може да намери луксозно, практично и много елегантно решение за всяко помещение в дома. Предприятието може да се похвали не само с прекрасни образци за обзавеждане, но и комплекти като ансамбъла за спалня Реф. 4004. Впечатляваща част от него е тоалетка с огледало, която произвеждаме в размер 1400/750/420.

  Моделът се характеризира с луксозно излъчване, което подхожда на всеки изискан дом. Освен елегантния си дизайн обаче, тя притежава и здравина, която много модерни мебели не притежават, както и дългогодишна устойчивост на времето.

  Спалнята е много лично и интимно пространство, в което не допускаме външни лица. „Еврика” обаче се грижи всяка домакиня да се радва на стил и изисканост дори когато се приготвя за сън. Предлаганата тоалетка за огледало впечатлява не само с практичност, но и с великолепен дизайн.

   

  Под правоъгълния плот на модела са разположени няколко чекмеджета по вертикал от едната страна и модифицирано нощно шкафче от другата. Над конструкцията е разположено обичайното огледало в рамка, чийто дизайн подхожда на основата. Освен очевидната му практичност е помислено и за естетиката на модела. Тази тоалетка с огледала се съчетава и с модерните, и с класическите интериори, но се вижда колко по-ефектно е използването на ретро обков да речем.

  За да подчертаете тежестта на обекта, може да изберете да се направи в тъмен цвят. Светлата гама също е чудесно решение, ако търсите начин да „олекотите” продукта и да внесете светлина в спалнята. Изборът си просто трябва да направите в меню „Цветове” на фирмения ни сайт.

   

  Продуктът се изработва от бук, череша, дъб или липа, в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или изцяло от масивна дървесина. Тя е великолепно решение не само за жилище, но и за всеки тип ваканционни сгради. На собствениците на хотели, къщи за гости или ваканционни комплекси предлагаме изгодни отстъпки при поръчка на количества.

  При необходимост огледалото може да се изработи с размери на клиента. С големина по каталог или не – резултатът винаги е еднакъв. Ще може да се похвалите с чудесна тоалетка с огледало, ценена високо дори и във Франция, където изнасяме и този продукт.

  Размери
  Запитване