Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Класическа тоалетка от масив

  „Еврика” съчетава луксозната изработка, красотата и дизайнерска провокация в изработката на представяната тоалетка масив. Тя е типичен представител на производството, но и се отличава сред останалите в каталога на фирмата.

  Моделът е сред най-предпочитаните продукти на нашата компания. Характеризира се с изящен дизайн и стилна визия. Освен това разполага с едно неоценимо предимство пред останалите подобни модели, които ще откриете в търговската мрежа—има артистична визия и е изработен от масив.

  Продуктът с размери по каталог 860/750/345 е съчетание от артистични линии и акценти. Масичката на тоалетка масив е с правоъгълен плот върху основа с нестандартни извивки. Крачетата на продукта се стесняват към пода като предните са с фина релефна украса. Обединяват се от допълнителен плот с нестандартна форма.

   

  Огледалото на продукта е с подходяща рамка, чиито линии хармонизират с тези на основата. Любопитен ефект предизвиква необичайното дизайнерско решение да постави чекмеджето в страни — стилно и изящно. Така се запазва не само стиловото единство на двете части на тоалетка масив, но и всяка дама може да се похвали със собствено „конфиденциално” кътче в интериора на спалнята или на стаята за почивка, с която разполагате.

  Елегантността на модела прави впечатление не само у нас, но и в чужбина. Произвеждаме го специално за износ във Франция. Там, както и у нас се изработва по поръчка — от бук, череша, дъб или липа.

   

  Материалът, от който можем да я направим не е само масив. Предлагаме и икономичен вариант — в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Клиентите ни могат да поръчат дори огледало с различни размери от посочените в каталог, така че да отговарят на нуждите им и големината на помещението.

  Обръщаме ви специално внимание на менюто "Цветове". Чрез него може да подберете съвършения нюанс за вашата масичка масив, който да отговаря на цялостната концепция на обзавеждането ви. Няма грешен вариант, просто имайте предвид, че светлата гама подчертава изящество и лекотата на продукта, а тъмната гама–подчертава ретро релефа и аристократичния й профил.

  На клиентите, които се нуждаят от количества при поръчката на масичка масив, предлагаме подходяща отстъпка, която да облекчи бюджета им за интериорен дизайн.

  Размери
  Запитване