Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Елегантна ретро тоалетка за коридор

  Ако сте сред ценителите на изяществото, мебелна фабрика „Еврика” ви предлага тоалетка за коридор, която е практична и внася аристократична изисканост, без да разчита на помпозни акценти.

  Моделът се произвежда в размери 1200/825/325 и е решен така, че се пести място в тясното помещение. Представлява масичка, чиито предни крачета са извити в стил ампир, а задните са прави. В основата е предвидено място за чекмедже, в което да подредите цените дреболии, които винаги трябва да са на една ръка разстояние, а не бива да се разпиляват. Избирайки точно тази тоалетка за коридор правите нестандартен избор, но не се лишавате и от познатите решения.

  Моделът е подходящ, както за домове, така и за модерни хотелски комплекси. В бутиковите хотели би намерила място дори във фоайето, а гостите ви без съмнение ще останат очаровани от подобна придобивка, особено, ако разположите подобни и в апартаментите си.

   

  Огледалото, което не е част от конструкцията може да се постави на стената. Препоръката ни е да го изберете с дървена резбована рамка, която да отговаря на основната мебел в помещението. Така не само ще сте в образцов вид на излизане от дома, но и сте се погрижили да имате елегантно решение и повече простор, вместо да се чувствате притиснати отвсякъде с тежки модулни системи.

  Моделът е луксозно решение, което произвежда по поръчка от бук, череша, дъб или липа. Клиентите ни разполагат с избор и на вида материал, от който да бъде направена тяхната тоалетка за коридор. Най-взискателните от тях държат само на продуктите от масив, но „Еврика” предлага и компромисен вариант — комбинация от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

   

  Цветът на модела може да изберете от менюто "Цветове" като препоръчваме да се съобразите с големината на помещението и осветлението. Светлата гама внася блясък и олекотява дизайнерското решение. Тъмните нюанси придават тежест и аристократизъм и са за предпочитане, ако коридорът ви е по-голям от обичайните.

  Предлагаме отстъпки за количества, ако планирате да допълните интериора на места като хотели или готови жилищни комплекси. Изборът ви е повече от удачен, а фактът, че я произвеждаме и за клиентите ни във Франция, гарантира, че ще предложите на клиентите си елегантност и класа още с влизането им в апартаментите.

  Размери
  Запитване