Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Тоалетка за баня от масивно дърво

  Мебелна фабрика „Еврика” представя богат каталог от продукти, в който може да намерите стилни образци за всяко помещение в дома. Производството е подчинено на идеалното съчетание от луксозна изработка, безупречност и гаранция за дългогодишно ползване, независимо от влиянието на времето и средата. Чудесен пример за това са и продуктите ни за мокро помещение като представяната тоалетка за баня.

   

  Моделът е елегантно решение за всеки изискан дом, където домакинята може да се чувства като дама дори когато се грижи за тоалета си. Продуктът се изработва от бук, череша, дъб или липа и представлява конструкция от масичка с голямо огледало. Тя е деликатна и лека, но ви гарантираме изключителна здравина. Изработена от масивна дървесина, тя ще ви служи с години.

  Плотът лежи върху стабилна основа, разположена върху крачета с нестандартен, артистичен дизайн. В основата има чекмедже, в което да поставите аксесоари, които не стоят добре пред огледалото. Върху долния плот, който обединява крачетата, може да подредите кърпи с монограм или богатството от шампоани и „бяла” козметика.

   

  Изисканата ни тоалетка за баня се предлага в размери 1050/850/360. „Еврика” обаче разбира специфичните нужди на клиентите си и затова приема и поръчки с различни размери на огледалото. Вие избирате размерите и цвета на тази изящна мебел.

  Моделът може да се изработи в комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Най-взискателните ни клиенти обаче поръчват изработката на тоалетка за баня изцяло от масив. Можете да сте сигурни, че който и избор да направите, този модел няма да ви подведе. И дори след 10 години ще изглежда изящен и непроменен.

   

  Цветът на продукта може да изберете от едноименното меню в сайта, като нашата препоръка е да обмислите класическо решение в бяло или по-нежната гама от колорита. Не е грешен изборът на вариантите в кафяво, в случай, че искате да „преместите” нашата тоалетка за баня в спалнята си. Вариант е да заложите и на състарен финиш.

  Моделът се произвежда за износ за Франция и това е отличен атестат за собствениците на хотели, които се стремят към отбрана клиентела. На тях, освен великолепно качество и дизайн, предлагаме отстъпки за количества.

  Размери
  Запитване