Тоалетките са неизменна мебел от спалнята на всяка жена. Те са не само елегантно допълнение от обзавеждането, но и многофункционална мебел в спалнята, която помага на жените да изглеждат по-добре.

Видовете тоалетки, които предлагаме във фирма „„Еврика“” са най-разнообразни. Сред тях са:

  • Тоалетка за спалня с огледало;
  • Тоалетка с две малки чекмеджета;
  • Дамска тоалетка;
  • Масивна тоалетка с голямо чекмедже;
  • Семпла тоалетка с монтирано стенно огледало;
  • Тоалетка със скрин;
  • Тоалетка без огледало;
  • Тоалетка без чекмеджета и множество други;

Нашите модели са съобразени със стила и дизайна на спалните, които предлагаме, но изработваме и модели по поръчка.

В каталога ни можете да намерите тоалетки в различни стилове: модерни, класически, барок, арт деко и други.

Съвременната жена има нужда от място в спалнята си, където да има под ръка всичко необходимо за поддържане на красотата и външния си вид. В миналото, тоалетките са били важна част от спалнята на изисканите аристократки, а днес са неизменен детайл от спалнята на всяка жена.

С много чекмеджета или не, с по-голямо или по-малко огледало, тоалетките са желана мебел зя всяка жена. Особено предпочитани са моделите от естествено дърво, тъй като са по-красиви и изискани.

Тоалетки с огледало от фабрика за мебели „Еврика“

Мебелна къща „Еврика“ предлага разнообразие от модели тоалетки с огледало.

Те могат да бъдат с множество чекмеджета, тоалетки с голямо огледало или по-семпли модели. Разполагаме с тоалетки в по-старинен стил и с изящен дизайн и с модерни и изчистени линии, без чекмеджета или огледала. Също така работим и по поръчка, и изготвяме индивидуални предложения, съобразени с желанията на клиентите ни.

При избора на тоалетка, обърнете внимание на височината, детайлите, разположението на чекмеджетата и подходящите столове. Освен това е необходимо да помислите, как да съчетаете този вид мебели с останалата част от обзавеждането на дома или стаята. В противен случай и най-красивия модел би изглеждал не на място във вашата спалня.

Тоалетка за антрето

Освен в спалнята, тоалетките намират място и в антрето. Тоалетката за антре не е по-маловажна по никакъв начин от тази в спалнята. Тя дори е по-важна, тъй като съхранява редица неща. И обезателно включва различни рафтове, чекмеджета, шкафове и голямо огледало. При нас ще откриете огромно разнообразие от най-висок клас мебели, които са не само визуално красиви, но също така ви осигуряват висока степен на комфорт.

Нощни тоалетки

Този вид "спални" мебели са много функционални и в същото време изящни. Те не заемат много място, но допълват отлично вашата спалня. В тях често се съхраняват руж, пудра, парфюми, спирала, а отгоре се използват като поставка на нощната лампа или някой и друг сувенир, който да освежи интериора в стаята.

Тоалетката е важна част от интериора на спалнята, но не е вещ от първа необходимост. Затова не прибързвайте с избора й, когато купувате мебели за спалнята, а обмислете внимателно функциите, които ще изпълнява. Заложете на най-доброто в този стил обзавеждане, а най-добрите сме ние от фирма „Еврика“. Не правете компромис с качеството и цената, а се обърнете към лидерите на пазара и няма да съжалявате.