Описание
  Average: 5 (6 votes)

  В линията мебели за трапезария на фабрика „Еврика” предлагаме на вниманието ви нов продукт - стол трапезен с подръчки - реф 1121.

  Моделът се предлага с удобна облегалка с висока седалка и подлакътници за допълнително удобство. Изработен е от естествена масивна дървесина - дъб, бук или череша, а заоблените му линии осигуряват безопасност, дори и при употреба от най-малките.

  Моделът е с размери 1050/520/650 и може да бъде решен в цвят по ваш избор. Подходящи цветове може да откриете в едноименното меню на сайта.

   

  Класическият изчистен дизайн го прави подходящ не само за ретро жилища или заведения, но и за модерни офис сгради, апартаменти със съвременен интериор, или работни кабинети. Тази мебел е изключително удобна и подходяща също и за барове и заведения. Или за хотели и ресторанти. Може да бъде изработен с размери на клиента, а всеки брой ще бъде с перфектно качество.

  Тапицерията и цветът й отново могат да бъдат изработени по поръчка на клиента. И седалката, и облегалката са допълнително подплатени, за да може да седите комфортно на тази мебел дълго време. Тапицерията може да бъде в десен дамаска или кожа, а тях може да разгледате в секцията „Дамаски” и „Кожи” в менюто на сайта.

   

  Трапезен стол с подлакътници 

  Трапезният стол с подръчки - реф 1121 превъзхожда многократно мебелите от по-нисък клас. Ако изберете мебел от ПДЧ или МДФ, след няколко години неминуемо ще ви се наложи да я подмените. С мебелите от масив обаче няма да се случи нищо подобно. При нараняване лесно може да бъде отстранена щетата, а освен това поддържането им е изключително лесно. Достатъчно е да ги почистите с кърпа и препарат за дърво и те отново ще заблестят.

  Изработени от висококачествена дървесина, съобразно изискванията за безопасност на мебелите и със стилна визия, моделите от стол трапезен с подръчки са изключително практично и изгодно решение. Можете да бъдете сигурни, че и след 20 години те ще изглеждат по същия начин, както когато сте ги подредили в дома си. Освен това лесно можете да ги комбинирате с мебели в модерен, класически или ретро стил. Подходящи предложения може да разгледате в каталога на фабрика „Еврика” или в менюто на нашия сайт. За поръчки на големи количества предлагаме и изгодни оферти.

  Размери
  Запитване